tre meglere sitter på en sofa og prater

Ditt lokale meglerkontor

Karmøy-meglerne er alltid i nærheten

Ingen kjenner Karmøy som Eiendomsmegler Vest. Med kontor sentralt plassert på Vea, når de deg innen kort tid.
Siden våren 2020 har eiendomsmarkedet på Karmøy endret seg kraftig. Prisene har steget, boligene selges raskere og det er færre eneboliger til salgs.

– Det er god fart i boligmarkedet på Karmøy, med godt utvalg i både bruktbolig og nybygg. Vi holder færre visninger per objekt enn tidligere og ingenting tilsier at markedet vil endre seg med det første, forteller eiendomsmeglerfullmektig Miriam Lie Løften.

Lokalkjente og engasjerte meglere

Miriam er født og oppvokst på Torvastad og Avaldsnes, og kjenner godt boligmarkedet og hva nærområdene tilbyr. Den siste tiden har både hun og kollega Lisell Sveen Iversen opplevd mellom ti og 15 visningsdeltakere på flere boliger.

– Etterspørselen er større enn tilbudet. Vi ser at Åkra og Torvastad er veldig hett nå. Dette er kjekke områder for familier å bosette seg med kort vei til både barneskole og idrettsanlegg, sier Lisell.

Hennes lange erfaring innen salg og kundeservice samt interesse for interiør og styling, er en fordel for kundene.

– Vi forbereder kundene våre godt slik at eiendommen er på sitt beste når den legges ut for salg, påpeker Lisell, som alltid står parat for selger og interessenter.

Når du skal selge

Skal du selge bolig?

Hos oss får du er uforpliktende verdivurdering av din bolig hvor vi finner ut hva boligen din er verdt i dagens boligmarked.


Alltid tilgjengelig for kunden

– Boliger blir raskere solgt enn før, bekrefter saksbehandler Anette Østensen.

Hun har jobbet som eiendomsmegler på Haugalandet i over 20 år og er ansvarlig for eiendomsmeglerfullmektigene i Eiendomsmegler Vest Karmøy. Kontoret ble etablert i 2018 for å sikre at Karmøybuen har lokale eiendomsmeglere, og er derfor sentralt plassert i Veakrysset.

– Vi når hele kommunen innen 20 minutter. Fordelen for kundene er at vi alltid er tilgjengelige og kan stille på kort varsel, enten det er i Skudeneshavn i sør, Torvastad i nord eller på fastlands-Karmøy. Vi har vært involvert i mange salg av eiendommer på Haugalandet, og kjenner beliggenheten til de fleste adresser, forteller Anette.

På Karmøy bor det 42.000 innbyggere og kommunen er kjent for å ha litt større og landlige tomter enn nabokommunen Haugesund.

– Vi opplever stor etterspørsel etter småbruk i Karmøy kommune, og skulle gjerne hatt flere slike eiendommer for salg, forteller Miriam.

Stor suksess med nybygg

Karmøy-kontoret selger mest bruktboliger, men har også stor suksess med flere boligprosjekter i kommunen. Eiendomsmegler Vest har flere nybyggprosjekter for salg i Skudeneshavn, Åkrehamn og Kopervik.

– Leilighetsprosjektet på Esebjørtoppen er en kjempesuksess, og kjøperne kan flytte inn desember 2022, forteller Anette.

Det er skreddersøm bak hvert boligsalg. En god presentasjon med bilder fra profesjonell fotograf er nøkkelen til et raskt salg.

– Stadig flere ønsker dronebilder av boligen, men kveldsbilder har også blitt veldig populært. Det gir en fin belysning rundt boligen og fanger den gode atmosfæren ved eiendommen, sier Miriam. 

Karmøy-kontoret er bevisst på å levere kvalitet og stiller høye krav til sine samarbeidspartnere.

– Bankforbindelsen vår, Sparebanken Vest, gir også gode råd om finansiering og forsikring når kundene våre bytter bolig, sier Lisell.