Ditt lokale meglerhus

Dette er en god tid å selge bolig på Jæren

Bor du på Jæren og vurderer boligsalg? Nå er det få boliger å konkurrere mot, som øker sjansen for raskt salg. Eilen vet hva som skal til for å få din bolig solgt.
-Akkurat nå selges det flere boliger enn det legges ut i markedet, noe som er en klar fordel om en vurderer salg på nyåret, sier Eilen Støle Foss (29), eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler Vest Jæren. 

Du finner henne i lokalene til Sparebanken Vest, sammen med salgsleder Thomas Skjæveland og trainee Alexander Nygård. Eilen har jobbet i Eiendomsmegler Vest i snart halvannet år og skal ta oppgjørspraksis i januar.

– Hvis prisen er realistisk, bildene er gode og du har en gjennomtenkt markedsføringsplan, er mye gjort for å få folk på visning, forklarer Eilen.

Hun har alltid med seg en interiørveileder for kundene sine, fordi god boligstyling kan tiltrekke seg flere interessenter. 

– Du trenger ikke å kjøpe noe nytt når du skal selge. Interiørveilederen gir deg råd til hvordan du kan få det meste ut av det du allerede har. Ofte tar jeg med meg egne pynteputer og lysestaker til fotografering, fordi helhetsinntrykket kan avgjøre om noen kommer på visning eller ikke, sier Eilen.

Nærbø er mest populært

Pris og beliggenhet har mye å si for om boligen blir raskt solgt. På Jæren er det flest eneboliger med spredt bebyggelse i landlige omgivelser.

– Boligprisen vil variere etter boligområde. Tomteprisene er høyere på Nærbø, men her er det også mindre tomter enn hva det er lengre sør. Mange vil ha nye boliger og kjøper gjerne prosjektert, forteller hun.

Omsetningstiden ligger på 80-100 dager, mens noen boliger blir solgt på første visning.

– Siden omsetningstiden er lengre på Jæren enn i byene, blir vi ofte godt kjente med selgerne. Da er det ekstra stort når boligen selges og du vet hvor mye det betyr for dem. Jeg har også hjulpet kunder i budrunder senere, og det er veldig kjekt, sier Eilen.

Din lokale megler

Skal du selge bolig?

Eilen hjelper deg gjerne med både kjøp og salg av bolig! Ta kontakt for en hyggelig prat.


Hjelpsomme jærbuere

Eilen er fra Jæren og vet godt hva som er det beste med å bo her.

– Det er veldig flott på Jæren og ikke minst kjekke folk, som er lette å komme i kontakt med. Dugnadsånden er spesielt bra. En jærbu er aktiv i idrettslag og lokalsamfunnet, og stiller opp når noen trenger hjelp, forteller Eilen.

Hun tilpasser seg selgernes hverdag for å kunne gi de den oppfølgingen som de trenger før, under og etter salgsprosessen.

– Det koster såpass mye å bruke eiendomsmegler at sluttproduktet skal være noe de er fornøyde med. Ofte får vi oppdrag etter anbefalinger fra kunder. Ingenting er kjekkere enn det, sier Eilen.

Skal du selge? Ta gjerne kontakt med oss på Jæren, eller et av våre andre kontorer på Vestlandet. 

Hvorfor velge oss

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

vi hjelper deg

Kontakt oss

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

søk og hus

Våre kontor

Vi har 26 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!