Boligbloggen: Gode tips om bolig 

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Det svinger virkelig i boligmarkedet om dagen, salgsvolumet for juni er all-time high!
Når flyet til Mallorca står igjen på rullebanen, ønsker vestlendingen å sette seg i bilen til hytten. Dette viser antall interessenter som henvender seg til oss akkurat nå, sier Ørjan Tredal, salgsleder på kontoret i Nordhordland. Etterspørselen etter fritidseiendommer er nå stor.
Tidligere kriser har vist at boligmarkedet kvikner til ganske raskt, det har det gjort også denne gangen. Raskere enn jeg turte å håpe på da korona inntraff, sier administrerende direktør i Eiendomsmegler Vest, Veslemøy Fredriksen.
Rekordlave renter og boligpriser som holder seg godt gir høyere aktivitet.
Med hytteforbudet kan årets påske for første gang gi en topp i boligmarkedet. Tross lavere volum på grunn av koronautbruddet, viser nye tall fra Eiendom Norge at prisene er stabile i et marked som fortsatt er aktivt.
Det skrives og sies mye om utviklingen i boligmarkedet og spådommene spriker i alle retninger.
Hva er det første du bør gjøre når du planlegger boligkjøp? Her er Eiendomsmegler Vest og Sparebanken Vest sine 10 råd til boligkjøpere.
Status etter tre kvartaler av 2019 er klar. Prisstatistikken forteller om en flat utvikling, eller en svak nedgang nasjonalt.
50 prosent av boligene som ble lagt ut for salg i juli og august hos Eiendomsmegler Vest i Rogaland ble solgt etter 1. visning.
I Os bygges det attraktive rekkehus i barnevennlige omgivelser. Med fokus på sosiale møteplasser og bilfrie gatetun, gir Gåsakilen trygge oppvekstsvilkår for barn og unge.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost