Boligbloggen: Gode tips om bolig 

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Ja, vi elsker oppussing! Men har lommeboken din råd til det? Og hvordan bør du finansiere nytt bad?
Usikker på hvilken eieform du bør velge? Vi viser deg de mest vesentlige forskjellene på borettslag og selveier.
Skal du flytte for deg selv? Dette er forsikringen du ikke må glemme.
Boligprisene i Bergen sank med 0,6 prosent i juli. I landet sett under ett falt boligprisene med 1,2 prosent sist måned. I Oslo var nedgangen 2,8 prosent.
- Det er stor etterspørsel etter fritidseiendom ved sjøen. Spesielt de som har strandlinje og fin beliggenhet. Det sier faglig leder Ola Nesse ved Eiendomsmegler Vests kontor på Stord.
Boligprisene i Bergen falt med 1,6 prosent i juni. Det er samme nedgang som landet under ett.
Sykkel-VM 2017 i Bergen er rett rundt hjørnet, og det er ventet mye folk til byen. Både tilskuere og produksjonsteam fra inn og utland skal innlosjeres i byens ulike overnattingsrom. Når Sykkel-VM skal arrangeres øker etterspørselen etter innlosjering betraktelig, mens tilbudet forblir det samme. Dette medfører at mange privatpersoner ser sitt snitt til å leie ut egen leilighet eller bolig, eksempelvis gjennom Airbnb.
Det er fullt av folk på visning. De ser seg nysgjerrig rundt i huset. Og stiller spørsmål til megleren. Er det mange barn i nabolaget? Hvordan er skoleveien? Hva er raskeste veien til bybanestoppet?
Boligprisene i Bergen gikk opp med 0,5 prosent i mai. Boligprisene har hatt en sterkere utvikling enn landet under ett, som hadde en nedgang på 1,1 prosent sist måned.
Drømmer du om et liv på landet der du kan høste egne grønnsaker og kanskje ha et hønsehus og et naust? Samtidig som du vil bo komfortabelt?

Snakk med oss - 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00

Fax meglere: 85 02 92 77

Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost