Boligbloggen: Gode tips om bolig 

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Norsk sommer lukter ofte deilig grillmat! Og noen ganger skikkelig svidd.
Selv om det viktigste er å kjenne etter hjemmefølelsen i det som kan bli ditt fremtidige hjem, bør du lage deg gode sjekklister før du skal på visning. Det kan spare deg for irritasjon, tvister og dyre reparasjoner i etterkant.
Raskere salg og høyere pris er fellesnevner for de som tar seg tid til boligstyling før salg.
De fleste som kjøper seg bolig har en drøm om hva den kan bli i fremtiden. Bygge på, pusse opp og leie ut er gjerne spørsmål man stiller seg tidlig i kjøpsprossessen. Derfor kan det være nyttig å kjenne til de forskjellige boligtypene allerede før du drar på visning.
Bor du i Bergen og ønsker deg ny enebolig? Det er større sjanse for å finne den hvis du er villig til å flytte til en av nabokommunene.
Stadig flere bergensere velger Sysendalen i Eidfjord som sitt fritidseldorado.
Drømmer du om hytte på fjellet med familien eller gode venner? I 2016 ble det solgt veldig mange hytter på Geilo, Norges eldste og mest tradisjonsrike vintersportssted og tredje største hyttekommune.
Våren er en travel periode i boligmarkedet. Hva bør du tenke på før du klasker millioner på bordet for et nytt husvære?
Ingen forventer at huset de bor i skal brenne ned, men det er lurt å forberede seg på det utenkelige. Har du god nok oversikt over alle eiendelene dine hvis det skulle oppstå en brann?
Det kan være vanskelig å ha fullstendig oversikt over hva som kan oppføres på egen eiendom etter plan- og bygningsloven, uten å måtte søke til kommunen. Kan du for eksempel bygge garasje og balkong uten å søke om tillatelse? Vi forteller deg hvilke bygg du kan oppføre på egen eiendom uten å søke tillatelse fra kommunen.

Snakk med oss - 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00

Fax meglere: 85 02 92 77

Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost