Boligbloggen: Gode tips om bolig 

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Boligprisene i Bergen falt med 1,6 prosent i juni. Det er samme nedgang som landet under ett.
Sykkel-VM 2017 i Bergen er rett rundt hjørnet, og det er ventet mye folk til byen. Både tilskuere og produksjonsteam fra inn og utland skal innlosjeres i byens ulike overnattingsrom. Når Sykkel-VM skal arrangeres øker etterspørselen etter innlosjering betraktelig, mens tilbudet forblir det samme. Dette medfører at mange privatpersoner ser sitt snitt til å leie ut egen leilighet eller bolig, eksempelvis gjennom Airbnb.
Det er fullt av folk på visning. De ser seg nysgjerrig rundt i huset. Og stiller spørsmål til megleren. Er det mange barn i nabolaget? Hvordan er skoleveien? Hva er raskeste veien til bybanestoppet?
Boligprisene i Bergen gikk opp med 0,5 prosent i mai. Boligprisene har hatt en sterkere utvikling enn landet under ett, som hadde en nedgang på 1,1 prosent sist måned.
Drømmer du om et liv på landet der du kan høste egne grønnsaker og kanskje ha et hønsehus og et naust? Samtidig som du vil bo komfortabelt?
Norsk sommer lukter ofte deilig grillmat! Og noen ganger skikkelig svidd.
Selv om det viktigste er å kjenne etter hjemmefølelsen i det som kan bli ditt fremtidige hjem, bør du lage deg gode sjekklister før du skal på visning. Det kan spare deg for irritasjon, tvister og dyre reparasjoner i etterkant.
Raskere salg og høyere pris er fellesnevner for de som tar seg tid til boligstyling før salg.
De fleste som kjøper seg bolig har en drøm om hva den kan bli i fremtiden. Bygge på, pusse opp og leie ut er gjerne spørsmål man stiller seg tidlig i kjøpsprossessen. Derfor kan det være nyttig å kjenne til de forskjellige boligtypene allerede før du drar på visning.
Bor du i Bergen og ønsker deg ny enebolig? Det er større sjanse for å finne den hvis du er villig til å flytte til en av nabokommunene.

Snakk med oss - 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00

Fax meglere: 85 02 92 77

Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost