Boligbloggen: Gode tips om bolig 

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Hvert niende minutt oppstår det en vannskade i private boliger og hytter. Det er langt mer sannsynlig å få en vannskade i boligen, enn å bli utsatt for et innbrudd, visste du det?
Tenk deg en egen, koselig hytte hvor du kan trekke deg tilbake fra hverdagens fjas og mas. Nå nærmer vi oss høysesong for kjøp og salg av hytter på fjellet. Hva skal til for at du får råd?
- Prisene har mer enn femdoblet seg. Teknologien har revolusjonert måten å arbeide på. Men én ting har ikke forandret seg, nemlig behovet for å gi alt for kundene, sier Trond Lorentzen. Les historien om en av Bergens mest erfarne eiendomsmeglere - med 30 år i bransjen. Få med deg rådene hans om salg og kjøp av bolig.
Finansministerens julehilsen i fjor var nye, strengere regler for boliglån. Bakgrunnen for å innføre nye regler er den ekstreme prisveksten vi har sett, spesielt i Oslo-området, og kraftig gjeldsøkning blant norske husholdninger.
43 prosent av folk i bergensregionen ønsker å bo i enebolig dersom de skal kjøpe bolig i morgen. Mange må glemme drømmen, iallfall dersom de ønsker å kjøpe nytt. I dag bygges det nesten bare blokkleiligheter.
Ønsker du å bruke uteplassen mer enn du gjør? Savner du flere soldager i Bergen?
Min eldste sønn er på sin første boligjakt og dermed med på flere visninger og har allerede vært med i to budrunder. Selvfølgelig har han sjekket finansering, han som har en mor i banken – men der er mange leiligheter med varierende størrelse på fellesgjeld og husleie.
- Førsteinntrykk selger. Uansett hvor fint hus du har innvendig, vil kjøperne se eiendommen utenfra først.
For 8 kroner dagen kan du sikre fremtiden til barnet ditt. Lurer du på hvorfor det er viktig?
Etter kommunevalget i 2015 har ordet «eiendomsskatt» vært på de fleste lepper ved én eller flere anledninger. Dette gjerne i samspill med ord som ligningsverdi og markedsverdi. Begrepet kan by på forvirring.
I denne artikkelen vil vi derfor gi en kort innføring i reglene om eiendomsskatt.

Snakk med oss - 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00

Fax meglere: 85 02 92 77

Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost