Slik sikrer du deg enkelt mot skityveri

Forsikringsbransjens enkle og effektive råd mot skityveri? Skill skiene.

Det er når du setter fra deg skiene for å varme deg i solveggen eller varmestua at tyvene ser sitt snitt til å stikke av med skiene dine.

Forsikringsbransjen anslår at ski og utstyr for rundt 12 millioner stjeles hvert år, men det finnes enkle knep for å lure skityvene.

Skill skiene dine om du må sette dem fra deg uten tilsyn. Sett din og kjærestens ski i par, eller sett en barneski med en voksenski, er rådet fra Frende. Det koster ingen ting, og tar bare et øyeblikk.

Du kan også kjøpe deg en enkel skilås i sportsbutikken eller skiutleien.

Det er oftest en wirelås som er lett å ha med seg i lomme eller sekk, og koster ikke all verden.

Forsikringsbransjen har i mange år etterlyst låsbare ski- og brettstativ i alpinanleggene, og flere skisteder er det allerede på plass.

Har du mulighet til å låse skiene, gjør det. Er du ferdig for dagen og skal på after-ski, bør du sette dem fra deg hos en vakt, på hytten eller ta deg tid til å låse dem inn i skiboksen på bilen.

Ofte er det det aller nyeste utstyret som blir stjålet, det som er lettest omsettelig eller lettest tilgjengelig.

Kontakt politiet hvis du blir utsatt for tyveri. Få alltid en kopi av anmeldelsen om du vil ha igjen penger fra forsikringsselskapet.

Frendes reiseforsikring er en rekke ganger kåret til Norges beste, og dekker reisegods og sportsutstyr for inntil 500.000 kroner.

For å dekke et skityveri stiller forsikringsselskapene krav til at du ikke skal forlate skiene ubevoktet over lengre tid.
Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost