Hytte på Geilo

Magi og mangfold kjennetegner hyttelivet på Geilo

Drømmer du om hytte på fjellet med familien eller gode venner? I 2016 ble det solgt veldig mange hytter på Geilo, Norges eldste og mest tradisjonsrike vintersportssted og tredje største hyttekommune.

2016 ble all time high for megler Jannike Seljevoll Herleiksplass i Herland Eiendom på Geilo. Trenden fortsetter i år.

- Det er stor interesse for fritidsbolig på Geilo og det er høysesong for visning i tiden før og i løpet av påsken, sier hun.

I fjor solgte Jannike 84 fritidsboliger på Geilo og ellers i Hol kommune. Med det var hun den mestselgende eiendomsmegleren i det som er Norges eldste og mest tradisjonsrike vintersportssted.

- Vi har et meget godt og variert tilbud av fritidseiendommer for salg og flere nyheter skal presenteres frem mot påske.

Dette blir et spennende år på fjellet sier hun.

Se alle våre fritidseiendommer til salg

Her er fire grunner til at hyttelivet på Geilo og omegn er så populært.

Mange turmuligheter

Geilo nasjonalparklandsby ligger ved foten av Hardangervidda, Norges største nasjonalpark. Hallingskarvet nasjonalpark er også i nærheten. Disse områdene gir utallige muligheter for magiske turopplevelser og til fiske og jakt. Geilo er snøsikkert og byr på flotte ski- løyper som ligger fra 800-1.200 moh. I tillegg kommer mange alpinbakker med lang sesong.

Variert tilbud

På Geilo og ellers i Hol finnes tomter, hytter og leiligheter i alle prisklasser, fra ca. kr 700.000 og opp i tosifrede millionbeløp. Det er mange muligheter for de som skal kjøpe for første gang. Samtidig er det store utvalget en fordel for de som endrer behov og fortsatt vil være på Geilo. Mange ønsker å bytte fra leilighet til hytte når familien vokser, mens andre vil skifte fra hytte til leilighet for å få enklere vedlikehold. På Geilo finnes tomter, hytter og leiligheter i alle prisklasser.

Gode kommunikasjoner

Geilo ligger midtveis mellom Bergen og Oslo. Det er enkelt å komme hit både med bil og med tog. Fra jernbanestasjonen er det gangavstand til flere leilighetskomplekser.

Skjer noe hele året

Vinteren er spesielt aktiv på Geilo, men det er turmuligheter og aktiviteter hele året. Geilo har et moderne sentrum med godt utvalg i forretninger, hoteller med spa, afterski og det er spennende og gode restauranter. Det er også treningssenter, bowling og bademuligheter.

Ønsker du å kjøpe hytte på Geilo? Ta kontakt med Jannike Seljevoll Herleiksplass, en av de mestselgende eiendomsmeglerne på Geilo, Kikut, Ustaoset, Haugastøl og i Hol kommune i flere år, med hovedtyngden i fritidsmarkedet.

Foto: Pål Harald Uthus

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost