Mange velger sysendalen i Eidsfjord

Stadig flere velger Sysendalen som sitt fritidseldorado

Stadig flere bergensere velger Sysendalen i Eidfjord som sitt fritidseldorado.

- De fleste av de nye hyttene i Eidfjord ligger i Sysendalen, på strekningen fra Vøringsfossen og opp mot Maurseth, forteller eiendomsmegler Fredrik Nesslin.

Sysendalen står foran en kraftig vekst i årene som kommer. I Eidfjord Resort legges det opp til i alt 560 nye fritidsboliger i form av leiligheter og hytter. I tillegg planlegges det nytt alpinsenter, hotell og butikker i det som skal bli Vestlandets nye fjellandsby og helårsdestinasjon. Eidfjord Resort ligger på det vakre høyfjellsplatået ved Garen, 800 meter over havet.

I Maurseth fjellandsby, nærmeste nabo til etablerte Sysendalen skisenter, er det planlagt totalt 132 leiligheter. 49 er alt bygget og solgt. Det er også god omsetning i annenhåndsmarkedet i Sysendalen. Det har vært en jevn økning i prisene og de gode objektene selges raskt.

- Sysendalen har stort potensial, sier Fredrik Nesslin. 

Norges mest berømte fossefall, Vøringsfossen, ligger rett ved. Det er kort vei til Hardangerfjorden, som turister fra hele verden strømmer til for å beundre. Området ligger ved foten av Hardangervidda, vår mest omfangsrike nasjonalpark og Europas største høyfjellsplatå. 

Mellom 80 og 100 kilometer preparerte skiløyper venter på de turlystne og det er også muligheter for å stå alpint. Området er snøsikkert og fra Bergen er det ca. to og en halv times kjøring, uten bekymring for stengte fjelloverganger.

Ønsker du å kjøpe fritidsbolig i Sysendalen? Ta kontakt med Fredrik Nesslin

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost