Eiendomsmegler Vest Nesttun og Fana

Folk velger meglere som kjenner nabolaget

Det er fullt av folk på visning. De ser seg nysgjerrig rundt i huset. Og stiller spørsmål til megleren. Er det mange barn i nabolaget? Hvordan er skoleveien? Hva er raskeste veien til bybanestoppet?

Lokalkunnskap er noe av det viktigste vi har med oss når vi holder visning. De ni ansatte i Eiendomsmegler Vest på Nesttun og på Lagunen er samstemte på det punktet.

Og teamene på de to kontorene skaper resultater. Omkring hver fjerde bruktbolig som omsettes i Fana og Ytrebygda selges via Eiendomsmegler Vest. Det gir en suveren førsteplass på meglerstatistikken.

- Vi opplever at folk vil selge gjennom oss fordi vi har lokalkunnskapen som potensielle kjøpere trenger før de skal ta den viktige beslutningen - å by på en bolig. Mange av oss er født og oppvokst her. De fleste bor i området. Vi har barn på skolene og vi er aktive i idrettslagene. Det gir oss mye innsikt i hva som er viktig for folk, sier salgsleder Therese Schutz Pettersen på kontoret på Nesttun.

- Mange av kjøperne er ute etter den typiske familieboligen. Når en barnefamilie skal by på en bolig er det ofte ikke standarden på huset som er avgjørende. Det som teller er et godt og trygt nabolag, med kort vei til skoler etc., sier Fredrik Stuhr, salgsleder blant meglerne på Lagunen.

Erfaring er også viktig når en skal gjennom den store økonomiske transaksjonen som et boligsalg er. Flere på laget til Eiendomsmegler Vest på Nesttun og på Lagunen har solgt eiendom i nærmere 20 år.

Skal du selge og lurer på hva boligen din er verdt? Bestill en verdivurdering i dag!

- Vi har et godt grunnlag å bygge på når vi skal sette en mest mulig riktig prisantydning - fordi vi selger så mange boliger. En uerfaren megler uten lokalkunnskap kan lett sette feil prisantydning med den følge at huset kanskje ikke blir solgt, sier Therese.

- Kompetansen vår er også viktig. Kjøp og salg av eiendom er blant livets største transaksjoner. Det er viktig å ikke trå feil i jusen og økonomien. Vi følger opp gjennom hele prosessen. Det er viktig å skape trygghet, mener megler Remi Hereide.

- Mange av kundene setter også pris på at vi kan gi råd om den økonomiske siden ved en bolighandel. Vi har et tett samarbeid med Sparebanken Vest, forteller eiendomsmegler Georg Halvorsen.

- Folk som kjøper hus har ofte vært på boligjakt i en lengre periode. Vi har god oversikt over interesserte kjøpere - til alt fra familieboliger til leiligheter, sier eiendomsmeglerfullmektig Pål Kristian Fogge.

- Når en kunde spør hvorfor de skal velge oss, sier jeg at vi trolig allerede har vært i kontakt med kjøperen til din eiendom, sier han.

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost