Foto Sverre F. Hjørnevik.

Bo midt i smørøyet i helårsdestinasjonen Myrkdalen

Nå starter vi salget av siste byggetrinn i Klypeteigen i Myrkdalen Fjellandsby. De lett tilgjengelige og vedlikeholdsfrie leilighetene med ski inn og ski ut er svært populære blant hele storfamilien.

Myrkdalen ligger fint til en liten halvtime fra Voss sentrum, knappe to timer fra Bergen, og i kort avstand fra Sognefjorden og Hardangerfjorden. Dette gjør det til et svært lett tilgjengelig fritidsområde, noe som er attraktivt for mange.

-De tidligere byggetrinnene har vært svært populære, og vi ser at mange ønsker å gå fra hytte til leilighet. Det er vedlikeholdsfritt, du kan parkere bilen i underetasjen, og du trenger ikke å måke. Det gjør at det er lett å ta helgen på hytten, sier eiendomsmeglerfullmektig Tina Elise Beisland i Eiendomsmegler Vest.

Helårsdestinasjon for hele familien

Myrkdalen er et snørikt område, og leilighetene i Klypeteigen ligger perfekt til for den aktive familien. Her får man ski inn ski ut - man er midt i barnetrekket, har langrennsløypen like utenfor, og skitrekket et steinkast unna. Det er dessuten gangavstand til alt fjellandsbyen har å by på.

-Myrkdalen er et eldorado om vinteren, men mange vet kanskje ikke at det er mange aktiviteter i fjellandsbyen i sommerhalvåret også. Foruten turer i fjellet er det også mange sykkelstier i området. Her finnes noe for alle aldre, sier eiendomsmegler Jan Kristoffer Sletteland.  

20 moderne leiligheter

De nye byggene ligger høyest oppe i Klypeteigen med flott utsikt mot skianlegget, Årmotslia langrennsarena og sentrumsområdet av fjellandsbyen. De 20 leilighetene er fordelt på to bygninger, og over to etasjer. Dette er de to siste byggene i Klypeteigen, og det siste byggetrinnet i Helgatunområdet. Leilighetene er på 60-84 kvm, og har to til fire soverom. Lokal sivilarkitekt Sigbjørn Dugstad har tegnet byggene, i tillegg til en rekke andre prosjekt i Myrkdalen.

-Leilighetene har en god og praktisk romløsning, og er bygd for storfamilien. Her er det sengeplasser til mange, åpen stue-kjøkkenløsning, peis og altan. Herfra kan man ha oversikt over barna som er ute og leker, sier Sletteland. 

Møt oss i høstferien

I høstferien har du flere muligheter til å bli bedre kjent med leilighetene i Klypeteigen, som er planlagt innflytningsklare til julen 2019.

-6. oktober vil vi være tilgjengelig i Myrkdalen for en prat og tomtevisning, og 7. oktober kan du møte oss på Brann stadion før, under og etter kampen mot Lillestrøm. 12.-14. oktober er det familiehelg i Myrkdalen. Vi lager aktiviteter for barna, og stiller med boller, kaffe og en hyggelig meglerprat, sier Beisland.

 

Salgsstart for prosjektet er fredag 05.10 kl 13:00.

 

Les mer om prosjektet HER.

 

Tina Elise Beisland

Eiendomsmeglerfullmektig/Siviløkonom

994 40 588

tina.beisland@emvest.no

 

 

Eiendomsmegler

Jan Kristoffer Sletteland

486 02 322
jan.sletteland@emvest.no

 


Eiendomsmegler

Joakim Staal
954 46 500
joachim.staal@emvest.no

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost