Selger bra til tross for nedgangsperiode

icon

- Der mange stanger, opplever vi fortsatt salg. Den siste måneden har vært ganske rolig og traus, men vi har faktisk solgt flere leiligheter for Heldal Eiendom i desember. Dette er vi veldig stolte av, sier eiendomsmegler i Eiendomsmegler Vest, Jan Kristoffer Sletteland.

Kvaliteten treffer mange
Som nesten hvert år, merker Sletteland også i år at det de to siste månedene har gått litt tregere enn vanlig. Han mener det er flere grunner til dette.

- Det er veldig typisk at november og desember er rolige måneder, men vi opplever likevel bra aktivitet. Normalt er ikke folk i kjøpsmodus før jul, noe vi merker ved at det er færre på visning og det er ofte mindre salg. Rentenivået har også innvirkning på etterspørselen, men vi har stått på og fått til gode salg for Heldal Eiendom i denne perioden, sier eiendomsmegleren. 

Hva tror du dette kommer av?

- Jeg tror det er en kombinasjon av flere ting. I hovedsak handler det om at Heldal Eiendom leverer gode prosjekter der de satser på god kvalitet – både i materialvalg, men også i utførelse og oppfølging. Flere av leilighetene de selger er attraktive for mange og de treffer forskjellige aldersgrupper, noe som også er et stort pluss.

Spiller hverandre gode
Som selger og eiendomsmegler har Heldal Eiendom og Eiendomsmegler Vest startet et godt samarbeid, noe de begge mener er nøkkelen til suksess.

- Jeg vil nesten si at samarbeidet vårt er unikt. Vi går sammen om å finne løsninger og strekker oss langt for at kundene skal bli fornøyd. Heldal Eiendom har en genuin interesse for prosjektene sine og er både samarbeidsvillig og delaktig i prosessen. Dette gjør det enkelt for meg å gjøre jobben min, sier Sletteland.

På utbygger sin side, sier Heldal Eiendom seg helt enig med eiendomsmegleren.

 

- For omtrent ett år siden ønsket vi å finne et meglerkontor som vi kunne samarbeide godt med, og vi er veldig glad for at valget falt på Eiendomsmegler Vest. De har mye av de samme verdiene som oss når det kommer til blant annet kundebehandling, noe som er ekstremt viktig for oss å vite blir ivaretatt, sier daglig leder i Heldal Eiendom, Marie Therese Haukeland.

 

Opplever at folk er kvalitetsbevisst

Eiendomsmegler Vest har hatt et veldig bra år, og ser allerede at de har solgt flere boliger dette året – sammenlignet med i fjor. Dette til tross for den typiske nedgangsperioden i markedet.

- Selv om vi også merker at vi er på slutten av året og at ting går litt tregere, har vi hatt mange interesserte. Noe jeg spesielt har lagt merke til i det siste, er at folk er veldig fornuftige og bruker god tid på å ta avgjørelser. Dette ser jeg på som bare positivt – både for oss, men også for Heldal Eiendom som satser sterkt på kvalitet. Jeg tror neste år blir minst like bra, avslutter Sletteland.

 

Eiendomsmegler Jan Kristoffer Sletteland i Eiendomsmegler Vest.

 

 

 

 

,

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost