Landås vil alltid være et attraktivt sted å bo for både barnefamilier, studenter og eldre. Det er nært byen, Ulriken og har et godt kollektivtilbud.

Satser på boligmarkedet på Landås

Eiendomsmegler Vest åpnet fredag 8. mars sitt nye salgskontor på Landås i Bergen. Området har lenge vært attraktivt, og nå er det rift om nybygde leiligheter.

- Vi er allerede godt i gang med boligsalgene fra vårt nye kontor, sier Therese Schutz Pettersen, daglig leder for Eiendomsmegler Vest Landås. Hun deler de nyoppussede kontorlokalene ved Lykkeboden på Mannsverk med fire meglere. Eiendomsmegler Vest har med dette fått sitt 26 lokalkontor på Vestlandet.
- Meglere som er tett på og har lokalkunnskap om nærområdet er høyt prioritert hos oss, sier Veslemøy Tvedt Fredriksen, administrerende direktør i Eiendomsmegler Vest.

Populært område
Det er årlig rundt 700 boligsalg på Landås i Bergen. Etter en voldsom prisvekst på rekkehusene fra 50- og 60-tallet for noen år siden, har markedet stabilisert seg.
- Landås vil alltid være et attraktivt sted å bo for både barnefamilier, studenter og eldre. Det er nært byen, Ulriken og har et godt kollektivtilbud, sier Schutz Pettersen.

Rift om nybygg
Nye boliger er sjeldent på Landås. En kort spasertur fra Eiendomsmegler Vest sitt nye kontor bygges 38 nye leiligheter på Slettebakkens topp. Her er det bare fire ledige leiligheter igjen til salgs.
- Dette er et av få nye boligprosjekter som er nærmest utsolgt før det er ferdigbygget. Interessen er enorm, sier ansvarlig eiendomsmegler Jan Kristoffer Sletteland.
Se de nye leilighetene på Landås her
Leilighetene er spesielt fremtidsrettet og miljøvennlig med solcellepanel på fasade og tak, kjølerom i garasjen for levering av dagligvarer og nøkkelfrie dører.
- Kvalitetene og beliggenheten rett ved Bybanen gjør at dette til et svært attraktivt sted å bo, sier Sletteland.

Til venstre: Administrerende direktør Veslemøy Tvedt Fredriksen, salgsleder Therese S. Pettersen og eiendomsmegler Jan Kristoffer Sletteland i Eiendomsmegler Vest. 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost