Attraktiv eiendom i Vodlaveien – solgt for 750.000 over prisantydning. Foto: Per Bendiksen.

Stavangers boligmarked – rigget for vekst

Rune Ree som er leder for region sør hos Eiendomsmegler Vest legger til grunn at det blir stabil prisutvikling i Stavangers boligmarked når tallene fra Eiendom Norge legges frem mandag 6. mai.

- Vi ser av tall vi har tilgang til at prisene i Stavanger holder seg stabile fra mars til april, med en gjennomsnittspris på like over 37.700 kr per kvadratmeter. Samtidig ser vi at omløpshastigheten, det vil si antall dager en bolig ligger for salg har gått ned, fra 62 til 53 dager. På grunn av påsken selger vi noen færre eiendommer i april enn i mars, uten at det er noen dramatikk i dette.

- I vår egen portefølje ser vi at det er en del objekter vi har hatt liggende for salg en stund nå er blitt solgt, slik at lagerbeholdningen på gammel portefølje er nesten tom før den virkelige høysesongen i boligmarkedet kommer nå i mai, forteller Rune Ree. På denne bakgrunn mener han boligmarkedet i Stavanger er godt rigget for vekst fremover når etterspørselen øker, og de mest attraktive objektene gjerne kommer for salg.

Attraktivt objekt solgt etter første visning – over prisantydning

- Vi hadde nylig et spennende oppdrag med salg av en eiendom i Vodlaveien på Mosterøy. Der en svært attraktiv og velholdt eiendom som ble solgt for 8,7 millioner.

Eiendomsmegler Daniel Løken i Eiendomsmegler Vest i Stavanger stod for salget og kunne melde om at det var en godt besøkt visning med 38 interessenter på listen og boligen ble solgt 750.000 over prisantydning, dagen etter første fellesvisning. Dette viser at det er et interessert og kjøpesterkt boligmarked i Stavanger-området, når boligene holder kvalitet, forteller Rune Ree.

 

Fra venstre: Regionleder i Sør, Rune Ree og eiendomsmegler Daniel Løken i Stavanger.

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost