Cecilie Grimsrud (til venstre) og Nina Sandvik har flere års efaring med salg av prosjekterte boliger. Begge ser frem til å samarbeide med kolleger i et nytt konsern.

Skal bli en av Rogalands største prosjektmeglere innen to år

Eiendomsmegler Vest etablerer en egen enhet for prosjektmegling/salg av nybygg ved kontoret i Stavanger i Region Sør, med Rogaland som kjerneområde.

Dette er en viktig strategisk satsing for oss, både for å enklere kunne ivareta gode eksisterende kunder og nye. Vi har hele tiden kundehatten på når vi tenker nytt, her er det at kunden skal oppleve en sømløs og enkel reise sammen med oss helt sentralt. Om kunden ønsker får en hjelp til alt som har med bolig handel å gjøre, kjøp, salg, verdivurdering, finansiering og forsikring, sier regionleder i Sør hos Eiendomsmegler Vest, Rune Ree. 

Erfarne meglere

Cecilie Grimsrud og Nina Sandvik er to nyansatte prosjektmeglere i Eiendomsmegler Vest, men de har begge solid erfaring i faget og bransjen fra tidligere.

- Jeg er sterkt motivert av tanken på å starte opp en ny virksomhet innenfor et område som vi har jobbet med i flere år. Det er spennende å komme inn i et litt mindre system enn der vi har vært, og opprette god kontakt med alle kolleger, forteller Nina. De forteller også at de har opplevd at utbyggere allerede er kunder i Sparebanken Vest, og har vært godt fornøyde med banken, men at Eiendomsmegler Vest har manglet den spesielle kompetansen innen salg av nye prosjekter.

- Vi vet at mulighetene er kjempebra i nybyggermarkedet i vår region når utbyggerne finner den rette miksen av riktig område til rett pris, sier Nina.

- Nina og jeg har jobbet med salg av nybygg i flere år allerede. Nå kommer vi inn i et konsern med mange gode meglere, men hvor salg av prosjekter ikke har vært sentralt. Det blir kjempespennende å få være med på å bygge opp dette. I første omgang er vi to stykker, men vi satser på at det skal bli rom for flere, forteller Cecilie.

Involvert i hele prosessen

Med solid erfaring som prosjektmeglere for nybygg er de involvert i utviklingen av boligene som skal selges på en helt annen måte enn ved salg av bruktboliger. - Vi er inne fra tomtekjøp og hele veien gjennom prosessen. Det gjør at du føler du har mer å bevise overfor kunden når du er med helt fra begynnelsen, sier Nina.

Den nye enheten for salg av nybygg i Region Sør ble etablert tidlig i juni, og de to meglerne er allerede godt synlige i markedet. Cecilie kan fortelle at de allerede er i gang med salget av sitt første prosjekt gjennom Eiendomsmegler Vest, Øglendskvartalet. I tillegg er de klare med et prosjekt i Skibemannshagen i Tananger sentrum. Flere prosjekter vil bli lansert til høsten.

Nytt konsern

Nina og Cecilie sier de gleder seg veldig til å komme enda bedre i gang med et godt samarbeid med kolleger i et nytt konsern. - Vi er blitt tatt godt imot, og her er det mye å hente for alle parter, sier Cecilie. - Vi vil bli en av de større i Rogaland. Vi ser frem til å samarbeide med nye kolleger innenfor både person- og bedriftsmarkedet i konsernet. Relasjonene til nye kolleger blir veldig viktige, og vi skal jobbe mer med dette, avslutter Nina.

Å ha fått Nina og Cecilie med på laget er vi rigget helt i toppklasse, og vi gleder oss over at de første prosjektene allerede er kommet i markedet avslutter Rune.

 

 

Bilde: Regionleder hos Eiendomsmegler Vest i Sør, Rune Ree.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost