Gåsakilen ligger nær skole, natur og felles grendahus

Gåsakilen - perfekt for barnefamilier

I Os bygges det attraktive rekkehus i barnevennlige omgivelser. Med fokus på sosiale møteplasser og bilfrie gatetun, gir Gåsakilen trygge oppvekstsvilkår for barn og unge.

– Gåsakilen er et område som er spesielt godt egnet for barn. Området er veldig trygt da det har ingen gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til skole, barnehage og nærbutikk, og store og varierte lekearealer, sier Christer Haraldsen, eier og daglig leder i Optimalt Bygg AS, som er utbygger for prosjektet.

Det gode livet mellom husene

Gåsakilen ligger naturskjønt til med nærhet til naturen. Her er det utsikt til fjell og vann og gode solforhold. På området blir det en felles grønn hage med lekeplasser for ulike aldersgrupper, boulesplass og parkour. De overbygde parkeringsplassene ved rekkehusene vil få lekeplass på taket. Livet mellom husene blir trafikkert av gående og lekende, og ikke av biler.

Familievennlig

Rekkehusene går over tre plan med arealeffektiv og familievennlig planløsning. Alle rekkehus har en sportsbod med overbygg mellom sportsbod og inngangsdør. Dette gjør at barna enkelt kan sette fra seg fotballsko og henge fra seg vått tøy før de går inn i boligen. Småbarnsfamilier får også et tørt sted å sette fra seg barnevognen. I underetasjen finner du barnas sone med stor lekestue. Her kan barna styre showet uten å være til bry for kveldsroen i etasjen over.

Med fire soverom har rekkehusene rikelig med plass til både store og små. Det er også lagt vekt
på et stort kjøkken slik at hele familien kan delta i matlagingen. Og med en romslig terrasse på 17 kvadratmeter, står ingenting i veien for å invitere venner på grillfest.

 

 

Grendahus med gjesterom

Godt bomiljø og gode felleskap står i sentrum i Gåsakilen. Alle beboere får tilgang til et felles grendahus – et sosialt samlingspunkt som kan benyttes til konfirmasjoner, barnedåper, bursdager og andre sosiale sammenkomster. Her vil det bli et stort oppholdsrom med kjøkkenløsning.
 – Vi ønsker å legge til rette at Gåsakilen blir et sosialt område, hvor beboerne gjør trivelige ting hver for seg eller sammen. Vi bygger derfor et grendahus. Her kan man også møtes “tilfeldig” sitte utenfor og grille og småprate, sier Haraldsen.

Grendahuset har også to soverom med bad – perfekt dersom «svigers» eller venner kommer på besøk, og man trenger et ekstra overnattingssted.

 

Godt bomiljø

Hele Gåsakilen-området vil bestå av både rekkehus, eneboliger og leiligheter. – De drøyt 20 eneboligene føres opp ved inngangen til vårt område, og skaper en fin variasjon i bebyggelsen. Ved at man har en god variasjon i type boliger, passer området for beboere i ulike aldre og livssituasjoner, sier Haraldsen.

Estimert byggestart er januar 2020, og alle byggetrinn forventes ferdig i løpet av 2022/2023. FINN-koder: 151624526 og 151469340. 

 

Vil du vite mer? Ta kontakt!

Jan Kristoffer Sletteland

Mobil: 48 60 23 22

E-post: jan.sletteland@emvest.no

Susanne Holt Hulsman

Mobil: 91 55 88 63

E-post: susanne.hulsman@emvest.no

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost