Viktigst for kunden at markedet fungerer

Det skrives og sies mye om utviklingen i boligmarkedet og spådommene spriker i alle retninger.

I tider som dette er det ingen vits i å late som om alt er normalt, sier Adm. dir. Veslemøy Tvedt Fredriksen. Men til tross for at volumet er lavere enn i fjor på samme tid, fungerer markedet på Vestlandet fremdeles bra. Vi har folk på visning og de som kommer er interessert.

Med innskrenket bevegelsesfrihet i samfunnet, er det helt naturlig at antall solgte boliger går ned i en periode. Vi erfarer at det fremdeles er mange som ønsker eller må selge og kjøpe bolig, og at prisene holder seg bra. Dette bekreftes gjennom offisiell statistikk fra Eiendom Norge.

Vi forholder oss til virkeligheten slik den er, og har meglere som har vært gjennom svingninger før. Til tross for at folk flest beveger seg mindre rundt for tiden, får man både kjøpt og solgt bolig. Vi bare tilrettelegger på en litt annen måte enn normalt, fortsetter hun.

Tar smittevern på alvor

Vi ble tidlig enig i bransjen om å innføre myndighetenes strenge retningslinjer for å hindre spredning av Coronaviruset, med klare rutiner for trygge visninger.

Dette opplever både kundene og vi som bra, og det går fint å gjennomføre visninger med ekstra hygienetiltak og forholdsregler.

Vår rolle som eiendomsmegler er å sørge for en trygg bolighandel på alle måter. Det er mye ulike informasjon om utviklingen i boligmarkedet i media og jeg forstår godt hvis folk er litt forvirret. 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe, vi har tilgjengelige og aktive meglere på alle kontor, avslutter Fredriksen.

 

 


Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost