Til salgs: stor og solrik hyttetomt med naust på populære Balandsneset utenfor Bergen.

Stor etterspørsel etter fritidseiendommer

Når flyet til Mallorca står igjen på rullebanen, ønsker vestlendingen å sette seg i bilen til hytten. Dette viser antall interessenter som henvender seg til oss akkurat nå, sier Ørjan Tredal, salgsleder på kontoret i Nordhordland. Etterspørselen etter fritidseiendommer er nå stor.
icon

De siste ukene har vi i Eiendomsmegler hatt en stor vekst av fritidseiendommer til salgs, men vi skulle gjerne hatt enda flere med tanke på etterspørselen. Med bred lokal forankring fra Jæren i Sør til Volda i Nord har vi mange meglere med veldig god lokal kjennskap og kunnskap – som er viktig for dem som skal selge og kjøpe hytter og landsted nå.

Se våre fritidsboliger her!

Over prisantydning

Martin Raknes, salgsleder på Vestkanten, solgte nylig en fritidseiendom med strandlinje og naust ved innseilingen til Bergen. Eiendommen ved Bjørøyhamn ble solgt for over 10 millioner kroner.

I Haugesund opplevde vi en ellevill priskrig på en eldre hytte ved Ålfjorden. Selv om hytten var fra 1959 var eiendommen på 7 mål, og med en beliggenhet helt i sjøkanten. Slik blir det budkrig av. Allerede før visning, var det kommet inn bud, forteller megler Johan Helgeland. De ti dagene den lå ute på finn.no var det over 11 000 personer som hadde klikket seg inn på eiendommen. Dette er ganske mange på kort tid, sier Helgeland. Hytten lå ute til 4 millioner kroner. Med 14 interessenter i budrunde, gikk den for 800 000 over, altså 4,8 MNOK. Med rekordlav rente og få utenlandsreiser i kikkerten, kan det tyde på at betalingsviljen for eiendommer øker, sier Helgeland.

Bilde: Toskavegen 457 på Manger i Nordhordland. 

Godt marked flere steder

Også i Nordhordland opplevde vi at en eiendom ble revet bort fra markedet. I et hyttefelt på Toska, fem minutter fra Manger, gikk en fritidsbolig som lå ute til kr. 4. 250 000,-, for kr. 5.100 000-, hele 850 000,- kroner over prisantydning. Interessen var stor både blant lokale og fra folk fra Bergen. Hytten ble solgt allerede dagen etter visning. Det er mye som tyder på at det er et godt marked å selge i nå, sier Preben Vatne, som meglet salget på Toska.

Går du med planer om å selge hytte eller kanskje leter etter drømmehytten, ta gjerne kontakt med en av våre meglere på ett av våre 22 salgskontor.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost