Alle vil bo på Kråkehaugen

Det er stor interesse for leilighetsprosjektet på toppen av Fantoft. Salgsstart var 17. september og allerede er det kommet inn over 30 kjøpetilbud.

– Prosjektet ble lansert i juli og hittil har over 600 meldt interesse for prosjektet. Det er sjeldent vi opplever så stor interesse på så kort tid for et nybygg, sier Fredrik Giske-Nesslin.

Han er direktør for nybygg og prosjekt, og eiendomsmegler i Eiendomsmegler Vest, og har jobbet som megler i ni år. Daglig blir han kontaktet av interessenter som har ventet lenge på at leilighetene på Kråkehaugen skal bli salgsklare.  

– Vi merket med en gang at dette er noe spesielt. Kjøperne er offensive og ønsker å bli kjent med prosjektet. Mange har bodd lenge i en enebolig i nærheten og ønsker seg noe mindre og enklere i samme område, forteller Susanne Hulsman som er megler på prosjektet.

 

Attraktiv beliggenhet og stor etterspørsel etter familieboliger

Kråkehaugen består av 55 leiligheter fordelt på fire bygg, som er forventet å stå ferdig i begynnelsen av 2023.

Giske-Nesslin mener det er flere årsaker til at prosjektet har blitt så godt mottatt. 

– Et solid bruktmarked i Fana med stor etterspørsel etter familieboliger, gjør at dette prosjektet treffer veldig godt. Mange av kjøperne sitter selv på attraktiv eiendom, og trenger ikke å være redde for å få solgt sin egen bolig. Dette oppleves nok som en ekstra trygghet, påpeker han.

– Tomten har dessuten en ideell beliggenhet. Området ligger mellom Paradis og Fantoft, i gangavstand til bybanestopp, butikk og servicetilbud.

 

Bilde over: Kråkehaugen bygg D by night. 

 

Flytter til et enklere liv

Leilighetene varierer fra 37 til 187 kvadratmeter og prisene spenner fra 2,2 millioner til 16 millionersklassen.

– Vi har 7 toppleiligheter som det har vært stor etterspørsel etter. Det tilbys leiligheter i flere størrelser og prisklasser, som treffer et bredt nedslagsfelt. Her er det noe for ethvert behov, sier Nesslin.

– Kjøperne vil bo i nærheten av sitt tidligere hjem, men sentralt. Her beholder de fortsatt det landlige, de fine turveiene og får i tillegg meget gode utsikts- og solforhold. Profier AS og LAB AS er en solid utbygger som leverer gode kvaliteter i prosjektet, forteller Giske-Nesslin.

 Se mer på Kråkehaugen.no

 

Bilde: Eiendomsmegler Vest Nybygg avd. Bergen. Fra venstre: Jan Kristoffer Sletteland, Tina Elise Beisland, Susanne Hulsmann, Fredrik Giske-Nesslin og Tor Arne Fostervold. 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost