Therese S. Pettersen, eiendomsmegler og salgsleder i Eiendomsmegler Vest på Nesttun, solgte enebolig på Nattlandsfjellet til en meget god pris sist fredag.

Høy pris på Nattlandsfjellet

Enebolig ble solgt for 2,5 millioner kroner over prisantydning.

– Fredag 4. september solgte jeg en enebolig på Nattlandsfjellet som gikk 2,5 millioner kroner over prisantydning. Kun en bolig er solgt for en høyere pris på Nattlandsfjellet noen sinne. Huset er fra 80-tallet og det var selvsagt ingen lokkepris, påpeker Therese Schütz Pettersen, eiendomsmegler og salgsleder hos Eiendomsmegler Vest på Nesttun. 

Den 347 kvadratmeter store eneboligen hadde fin beliggenhet og en tomt på over to mål. De nye eierne måtte bla opp 14,5 millioner kroner for familieidyllen. 

– Det var en del folk på visning og to som kjempet i budrunden. Gode familiebygg hører til sjeldenhetene og det er en kamp om å få tak i disse, sier Schütz Pettersen.

 

Eneboliger med x-faktor 

Eiendomsmegler Vest opplever et stort trykk på familieboliger i området Nesttun, Haukeland universitetssjukehus og sørover. De fleste eneboligene blir solgt etter første visning.

Torsdag i forrige uke solgte Schütz Pettersen en enebolig på Landås til 1,1 millioner over prisantydning. Denne boligen fikk besøk av over femti personer på visning, og for kort tid siden solgte hun en bolig på Storhaugen som også gikk 2,5 millioner kroner over prisantydning. Alt går ikke over prisantydning, men det alltid en kamp om de gode objektene.

– X-faktoren er fire soverom, to bad, tv-stue, kjellerstue og kanskje en garasje. Har du dette, har du også en stor kjøpergruppe. Det er mange som sitter på rekkehus med tre soverom, som kanskje fått sitt tredje barn og er på søken etter et større hjem, forklarer salgslederen. 

 

Attraktivt å bo langs Bybanen

Hovedgrunnen til at eneboliger har blitt så attraktive er at familier ikke velger leiligheter som sitt familiehjem. I motsetning til leiligheter bygges det svært få nye familieboliger og det er mange kjøpere om beinet. 

– Bybanen har gjort folk mer mobile. De står mye friere siden kommunikasjonen mellom bydelene er blitt enklere, sier Schütz Pettersen.

Eiendomsmegler Vest merker at de blir oftere kontaktet av mulige kjøpere.

– Det er mer og mer vanlig at de spør oss om det kommer noen spennende eneboliger for salg den nærmeste tiden. Folk har lyst å posisjonere seg og er redd for å gå glipp av noe, forteller salgslederen.

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost