Våre eiendomsmeglere i Stavanger.

Boligprisene i Stavanger stiger

De siste tolv månedene har boligprisene i Stavanger steget med 4,2 prosent, viser tall fra Eiendom Norge.

Boligmarkedet i Stavanger har snudd, og i øyeblikket blir det solgt flere boliger enn det blir lagt ut for salg.

– Boligprisene har begynt å stige. Vi har nådd bunnen i markedet og ser en vekst fremover, opplyser Andreas Anda Dalmar, salgsleder og eiendomsmegler.

Eiendomsmegler Vest har vært i Stavanger siden 2007. Avdelingen består av åtte eiendomsmeglere fra 23 år til slutten av 40-årene: Anders Ege Tjoflåt, Andreas Anda Dalmar, Daniel Løken, Dan Bengtsson, Linn Bjørlo, Rizwan Malik, Sander Bjelland Bjørnevoll og Veronica Berge Olsen.

– Vi er en god sammensetning av kjønn, personer og erfaringer. Vi er lokalkjente i Stavanger og omegn, og selger mye i Sola, Randaberg og Sandnes. Alle meglerne er fra lokalområdet, sier Andreas.

 

Stavanger-folk liker perfekte boliger

Omsetningshastigheten i Stavanger kommune er 63 dager i snitt. Stavanger har mye trehusbebyggelse, med en god miks av boligtyper.

– Stavanger er en svært familievennlig by med eneboliger eller rekkehus med liten hage. Folk bor i større grad i rekkehus enn blokkleiligheter, sier Andreas.

Han forteller at en typisk Stavangerboer liker at boligen de skal kjøpe er ferdig oppdatert og vil helst slippe å pusse opp.  

– Kjøperne ønsker det mest mulig perfekt, derfor er det viktig at du som selger får mesteparten av jobben gjort før du selger, råder Andreas.

Boligens tilstand og presentasjon avgjør boligprisen i Stavanger.  

– Gode salgsforberedelser og gode bilder av objektet er med på å avgjøre hvor mange som kommer på visning. Jo flere interessenter, jo høyere pris får du for boligen, sier salgslederen. 

 

 Oppskrytt at boligmarkedet er dårlig

Eiendomsmegleren mener det er en misforståelse at markedet er dårlig i juli og desember. 

– Du kan selge boligen din hele året. Markedet er alltid der, det handler bare om å ha et attraktivt objekt. Jeg vil anbefale å legge ut boligen for salg de neste ukene fordi det er så få som våger å gjøre det, forklarer Andreas.

– Hva er det viktigste for kundene når de velger megler?

– At megleren er ærlig, til å stole på og gir de riktige tilbakemeldingene. Vi ønsker en tett kontakt helt til vi er ferdige med kundeforholdet og jobber beinhardt for at kunden skal anbefale oss videre etter at boligen er solgt og oppgjøret er utbetalt, sier Andreas.

Skal du selge i Stavanger? Kontakt en av våre meglere! Nå kan du også vinne et gratis boligsalg, siste frist for å bli med er 31.12.20. 

 

Salgsleder og eiendomsmegler i Stavanger, Andreas Anda Dalmar.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost