Eiendomsmegler Vest Øygarden fyller 20 år

I over ti år har Eiendomsmegler Vest vært markedsledende på Sotra og i Øygarden. Det er også det eneste meglerkontoret i Øygarden kommune.

I Sparebanken Vest sitt kontor på Sartor Storsenter finner du Eiendomsmegler Vest Øygarden. Her jobber fem eiendomsmeglere der flertallet er født og oppvokst på Sotra: Pål Johannesen (38), Kjell Fjellstad (42), Thomas Tellefsen Waardal (44), Anette Nordvik Samland (32) og eiendomsmeglerfullmektig Anette Landro Sjøflot (23).

– Vi har hele Øygarden kommune som nedslagsfelt og da er det viktig å være lokalt til stede med lokale meglere. Det tar cirka to måneder i snitt å selge en bolig, og vi ser at familieboliger i sentrale strøk går raskest å selge, opplyser Pål Johannesen, salgsleder og eiendomsmegler i Eiendomsmegler Vest Øygarden.

 

Vil bo i nærheten av barnehager og skoler

Øygarden kommune består av de tidligere tre kommunene Fjell, Sund og Øygarden, og har snart 40.000 innbyggere. I Øygarden er det rundt 12.000 boliger, 1150 leiligheter og 3.000 hytter, ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB).

– De fleste i Øygarden bor i eneboliger, gjerne i større byggefelt. I tillegg til sol og utsikt, er nærhet til skoler og barnehager spesielt viktig for familiene. Siden det er store avstander på øya, har de fleste bil, forteller Pål.

Jo lenger nord eller sør i kommunen du kommer, dess lengre kan omsetningstiden være.

– Boliger som er like og ikke har noe spesielt ved seg, ligger lengre på markedet. Under et boligsalg har vi gjerne dialog med en kunde fra to til seks måneder, derfor er det viktig at selgerne finner en megler som de kan stole på og samarbeide godt med. Personlig kjemi står høyt på listen, påpeker Pål, som har jobbet som megler i 15 år.

 

Kvadratmeterprisen har økt i 2020

I 2020 har det vært cirka seks prosent flere salg i Øygarden kommune sammenlignet med samme periode i 2019. Kvadratmeterpris har i snitt økt med cirka fem prosent.

– Det er viktig å sette riktig pris. Begynner du for høyt, er det større sjanse for at boligen blir liggende lenge på markedet. Smakfull innredning og gode bildetekster er helt nødvendig for å lokke folk til visning. Vi har med oss de beste stylistene og fotografene, og har også et tett samarbeid med Sparebanken Vest som kan hjelpe med finansiering, opplyser Pål.

 

Salgsleder hos Eiendomsmegler Vest Øygarden, Pål Johannesen.

 

Skal du selge bolig? Nå kan du vinne hele boligsalget. Meld deg på! 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost