Eline starter opp Eiendomsmegler Vest Florø

Eiendomsmegler Eline Knapstad tok jobben med seg da hun flyttet tilbake til hjemstedet sitt, Florø. 1. januar åpner Eiendomsmegler Vest sitt første kontor i sentrum.

Etter seks år i Bergen var tiden inne for Eline Knapstad å satse på eiendomsmegling i Florø. Ideen kom da regionleder Magne Storheim spøkefullt spurte når Eline skulle åpne kontor på hjemplassen. 

– Da jeg hadde bestemt meg for å flytte hjem, spurte jeg Magne om vi skulle åpne kontor i Florø. Magne ble helt stum, «Ja når du er klar for å flytte hjem så skal du megle i Florø, det er det ingen tvil om», sa han. «Det må vi få til», forteller Eline, som tok ham på ordet. 

I starten av november pakket hun kofferten og flyttet midlertidig inn i huset til storebroren og familien hans. Nå er hun selv på boligjakt i Florø.

–  Jeg har alltid hatt et ekstra øye til boligmarkedet i Florø. Det er mye nybyggprosjekter og det er jevnlig utskiftning i boligmarkedet. Folk flytter mer på seg i dag enn før. Du må nesten ut med det det samme beløpet for en leilighet som for en enebolig, sier Eline.

 

Sjarmerende småbyliv

Eline sitt salgsområde strekke seg fra Kinn til Bremanger kommune.

– Hva er spesielt med Florø?

– Florø er Norges vestligste by og har et sjarmerende småbyliv med sine 8.922 innbyggere. I Florø kan du bo sentralt, samtidig som du får nærhet til flotte fjell, havet, øyer og åser. Det er et fantastisk næringsmiljø og et rikt friluftsliv, påpeker Eline, og legger til:

– Det er et spesielt samfunn med fine folk. Jeg har alltid tenkt at jeg ville flytte hjem en dag og nå passet det godt. Jeg er klar for å megle på hjemmebane!

 

Har fått kunder før kontoråpning

Eline har jobbet fem år i meglerbransjen i Bergen, og to år i Eiendomsmegler Vest, hvor hun har vært megler og traineekoordinator. Nå blir hun den første megleren til Eiendomsmegler Vest Florø og har allerede fått kunder i porteføljen.

– Fordelen med å jobbe i en småby er at alle ved hvem du er. Det er et lite samfunn og da er det ekstra viktig å ha et godt omdømme. Gjennom bekjentskap har jeg fått flere oppdrag som jeg skal lansere på nyåret, sier Eline.

Det nye kontoret er i samme lokalet som Sparebanken Vest Florø, i Strandgata 17.

– Jeg har blitt godt mottatt av mine kolleger i Sparebanken Vest, så jeg føler meg ikke alene. Jeg er veldig glad for denne muligheten som Eiendomsmegler Vest har gitt meg. Målet mitt er at vi skal få størst markedsandeler i Florø og de mest fornøyde boligkundene!

Skal du selge? Ta kontakt med Eline for en hyggelig boligprat! 

 

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost