Fra venstre: Øyvind Rydland, Morten Haugervåg, Camilla Sørensen, Martin Raknes og Stian Sjøstrand Hansen.

Eiendomsmegler Vest Åsane er «Årets kontor 2020»

Visste du at Eiendomsmegler Vest Åsane har de mestselgende meglerne i området og de mest fornøyde kundene i Eiendomsmegler Vest?

For første gang er det fem åsabuer som dekker hele boligmarkedet i Åsane. Laget består av fire entusiastiske og lokalkjente eiendomsmeglere fra Åsane, som sammen med sin fagansvarlige og saksbehandler gjør alt for kundene sine. 

 

Ny salgsleder i Åsane

I midten av januar begynte Martin Raknes (40) som ny salgsleder og eiendomsmegler for Eiendomsmegler Vest Åsane, og han gleder seg til å bli bedre kjent med kollegene Camilla Sørensen (29), Stian Sjøstrand Hansen (28), Øyvind Olsen Rydland (23) og Morten Haugervåg (31).

 

– Dette er dyktige meglere som jobber strukturert, hardt og godt, og som både kolleger og kundene setter stor pris på. Meglerne er oppvokst i området og har sterke private nettverk som vi nyter godt av i vårt arbeid. Lokalkunnskaper og kontakter gjør at vi finner flest mulig interessenter til objektene som skal selges, sier den nye lederen for kontoret.  

 

Eiendomsmegling er noe av det gøyeste Martin vet, og han synes det er meningsfylt å hjelpe folk til finne ny bolig og å få realisert verdien i den de flytter fra.

– Jeg har jobbet i Eiendomsmegler Vest i mange år, og kjenner alle på kontoret. Det gjorde også valget om å flytte ut til kontoret enklere når jeg vet det er bra folk som er der fra før, sier påpeker Martin.

God på forventningsavklaring

Megler-teamet i Åsane er ungt, men har solid erfaring og glimt i øyet. De leverer et høyt nivå på arbeidet, som resulterer i stadig nye og tilbakevendende kunder.

– Det er kjekt at kundene er fornøyde og at de stoler på at vi er en verdifull samarbeidspartner. Vi er opptatte av å bevare den gode kundetilfredsheten, slik at de er fornøyde både under og etter salget. Til dette kreves det tett oppfølging og riktig forventningsavklaring, forteller Stian. 

 

Flere av meglerne har opplevd å selge det samme huset flere ganger i Åsane og har fått nye oppdrag av tidligere kunder. 

 

– Vi har det gøy på jobb og stortrives med det vi gjør. Da koronausikkerheten kom steppet vi opp og det ble viktigere enn noen gang å stå hardt på for at kundene sine boligbytteprosesser ikke skulle stoppe opp. Å bytte bolig er jo den største investeringer mange gjør og da er det viktig å komme med klare og tydelige råd og være tilstede for dem, sier Camilla. 

 

Som nyansatt fagansvarlig på kontoret, sørger Morten for at meglerne får den støtten de trenger. Han har jobbet som megler i flere år, og ser viktigheten av godt lagspill.

 

– Et boligsalg krever mer forberedelser og etterarbeid enn mange tror, og det er viktig at vi har gode rutiner for at alt går skikkelig for seg. Den delen passer jeg på, sier Morten.

 

Malerjobb gav god avkastning

I 2020 hadde Åsane 41 629 innbyggere, ifølge Bergen kommune. Det er leiligheter i prisklassen to til fire millioner som er mest populære, og en typisk Åsabu foretrekker å flytte rett inn i en nyoppusset bolig. Eneboliger med god beliggenhet er også alltid en hit.

 

Det nye året har startet bra. Den andre uken i januar solgte Camilla en bolig på Marikollen med prisrekord.

 

– Kunden fulgte alle rådene mine og tok en grundig malerjobb før de skulle selge. Arbeidet resulterte i at boligen gikk 260 000 kroner over prisantydning, forteller hun. 

 

Åsane har alt

2020 var et rekordår for Eiendomsmegler Vest Åsane. Men hvordan blir 2021? 

 

– Vi tror det blir god omsetning og en positiv prisutvikling av prisene. Et lavt rentenivå vil nok fortsatt vedvare, og renten vet vi er den sterkeste driveren for folks interesse til å kjøpe bolig, sier Martin.  

I Åsane får du en fin miks av alle mulige boligtyper og fine rekkehusmiljøer. Leilighetsmarkedet spenner fra 70-80-tallet da bydelen var i sin største utvikling og frem til dagens nybygg.

 

– Du har alt du trenger i Åsane! Vi har flott natur, sjø og fjell, mange fine idrettsanlegg og et godt utvalg av kjøpesentre. Hva mer kan du egentlig ønske deg, spør Øyvind og smiler.

 

Skal du selge bolig? Ta kontakt med en av våre meglere i Åsane eller et av våre 22 kontorer på Vestlandet.

 

PS! Visste du forresten av har et av markedets smarteste verktøy for boligannonsering? Snakk med oss om Zoom. En ny og bedre måte og markedsføre bolig.

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost