Fin fart i boligmarkedet på Vestlandet

Det er svært god aktivitet i både brukt-, nybygg- og fritidsmarkedet på Vestlandet, og ferske tall fra Eiendom Norge bekrefter dette.

I Bergen steg prisene med 0,7 prosent i februar, korrigert for sesongvariasjoner er veksten på 0,8 prosent siste måneden. De siste 12 månedene har boligprisene i Bergen steget med 7,7 prosent.

Stavanger og omegn er blant områdene med sterkest vekst på Vestlandet, og her steg prisene med 2 prosent i februar, korrigert for sesongvariasjoner er økningen på 1,2 prosent.

Som forventet

Vi er ikke overrasket over den store veksten så langt i år, forteller Veslemøy Tvedt Fredriksen, adm. dir. i Eiendomsmegler Vest. Dette kan blant annet forklares med er at det fremdeles legges ut for lite boliger for salg i forhold til etterspørselen, lav rente og generell usikkerhet rundt vår egen mobilitet fremover. 

Vær ute i god tid

For deg som planlegger salg av bolig i løpet av våren er det lurt å sette i gang prosessen med en gang! Kjøperne som er i markedet har god oversikt og er kresne, derfor er god planlegging og en best mulig presentasjon helt avgjørende.

Start gjerne med å kontakte en eiendomsmegler for en uforpliktende verdivurdering. Megleren vil estimere verdien på eiendommen og komme med tips og råd som kan være med på å gjøre boligen din attraktiv i markedet. Noen ganger er det kun enkle grep som skal til for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Dynamiske annonser

Nøkkelen ligger i å tenke på hvem som er i målgruppen for nettopp din bolig. Det kan for eksempel være både unge førstegangskjøpere og eldre ektepar. Da er det viktig å trekke frem egenskaper ved boligen som appellerer til nettopp disse, Gjennom vårt smarte annonseverktøy Zoom, tilbyr vi dynamiske annonser tilpasset de ulike målgruppene til nettopp din bolig. 

Vi er blant de ledende eiendomsmeglerforetakene på Vestlandet. Kontakt en av våre meglere for en hyggelig boligprat, og mer informasjon om Zoom - en smartere og bedre måte og markedsføre bolig.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost