Megleteamet i Bergen Vest: Nicolas Dos Santos, Maria Eskeland, Glenn Heggøy og Priscila Merkesdal. Foto: TE Foto AS.

I Bergen Vest får du mest for pengene

Lav kvadratmeterpris har gjort Loddefjord til et eldorado for førstegangskjøpere. I denne bydelen får du store, sentrale og sentrumsnære leiligheter og eneboliger til lavere pris enn i Bergen sentrum.

– Loddefjord er undervurdert. Det tok meg like langt tid å reise fra leiligheten i Møllendal til Torgallmenningen som jeg i dag bruker fra Loddefjord til Bergen sentrum. Jeg fikk mye mer for pengene ved å bosette meg her, forteller eiendomsfullmektig Maria Eskeland (25) i Bergen Vest.

Av kolleger omtales meglertalentet Maria som et «et råskinn av dimensjoner», og har signert 17 oppdrag på kort tid. Nylig satte hun også prisrekord i eget borettslag og hadde 26 interessenter på visning.

– Jeg fortalte alle at jeg bor her og at kjøper kom til å bli min nye nabo. Jeg kunne fortelle hvordan det er å bo her, gi dem kunnskap om borettslaget og nabolaget. Det er ekstra gøy å selge for en nabo og samtidig gjøre kjøper trygg på at dette er et godt kjøp, sier Maria, som mener rekorder er til for å slås.

 

De råeste eiendomsmeglere i Bergen Vest

Maria har vært en del av Eiendomsmegler Vest i fire år, og hadde sin første dag på Bergen Vest kontoret i mars i fjor. Foreløpig kan hun telle antall dager hun har vært på kontoret på Vestkanten, og ser frem til å jobbe tettere med kollegene Nicolas dos Santos (28), Glenn Heggøy (45) og Priscila Merkesdal (32).

– Maria har en drive vi ikke ser hos alle, og som jeg lar meg inspirere av. Vi lærer mye av hverandre og er et lag som utfyller hverandre godt. Vi har sulten til Maria, råskapen til Glenn, Priscila sitt naturlige salgsgen og min erfaring, roser salgsleder Nicolas.

Nicolas begynte som salgsleder i januar. Han startet sin meglerkarriere i 2015 som saksbehandleren til kollega Glenn. I denne tiden fulgte Nicolas nøye med på hvordan han jobbet, og bestemte seg raskt for å kopiere effektiviteten og kvaliteten som Glenn leverer.

– Jeg er Loddefjord-gutt på min hals. Det kjekkeste jeg vet er å selge leiligheter til førstegangskjøpere mellom 18 og 25 år. Da føler jeg meg hjemme! Min kamp mot stigmatiseringen av Loddefjord er stor. Miljøet som foregikk på 80- og 90-tallet eksisterer ikke lenger, men fortsatt er det mange som sier «foreldrene mine sier jeg er gal som skal på visning her», forteller Nicolas.

 

Boligene vil bli mer verdt

Bergen Vest strekker seg fra området innenfor Puddefjordbroen, Askøybroen og Sotrabroen. Glenn selger mest boliger på Laksevåg, der han selv bor.

– For mange småbarnsfamilier blir det for dyrt med enebolig med hage i Fana, som er en del dyrere enn i Bergen Vest. Avstanden fra byen er kort, og interessen for gode familieboliger er stor. En enebolig med sjøutsikt går ofte over prisantydning, og er sjelden vare som mange vil ha, sier Glenn.

Han har jobbet som megler i 23 år, og er sikker på at den korte avstanden til Bergen sentrum og fortetting av etablerte boligområder vil gi en verdistigning i tiden fremover.

 

Bydelen med bredest tilbud

– Vi ser en prisøkning i markedet. Det er størst press på de største eneboligene, og det selges mest av leiligheter og rekkehus. Bergen Vest har et bredere tilbud enn de andre bydeler kan tilby, men til en lavere pris, forteller Glenn.

Han viser til Vestkanten og Laksevåg senter, kulturfasiliteter, gode skoler og barnehager, fritidsaktiviteter, park- og turområder, lekeplasser og stor tilgang på grønt areal.  

– Du kjøper like mye området som du kjøper boligen. Vår viktigste jobb er å hjelpe folk til å se mulighetene og hva de kan få til her. Nå gleder vi oss til Priscila er tilbake fra morspermisjon, da vil nok konkurrentene merke at vi er fulltallige på Vestkanten, sier salgsleder Nicolas og smiler bredt.

 

Planlegger du å selge bolig? Ta kontakt med våre meglere i Bergen Vest

PS! Visste du at Zoom fra Eiendomsmegler Vest er et supersmart verktøy for digital markedsføring av eiendom? Snakk med våre meglere om Zoom.

 

 

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost