Nyttårsforsetter som fortsetter

For et år det har vært! Vi i Eiendomsmegler Vest er klare for nye kunder, nye ansatte og nye boligsalg. Velkommen 2022!
icon

Ved starten av 2021 satte vi oss som mål å levere 5-stjerners oppfølging til både våre medarbeidere og våre kunder. Vi laget et treningsprogram som var motiverende, lærerikt og best av alt – en fast del av arbeidshverdagen vår. Vi har blant annet trent på verdien av gode vaner, hvordan vi kan forstå kundene bedre, være relevant i oppfølgingen og være tydelig i kommunikasjonen og rådene vi gir.

Internt har vi jobbet med å dele kunnskap, støtte og utfordre hverandre, samt å skape opplevelsen av å være på lag. Sammen har vi bestemt oss for at 5-stjerners oppfølging skal være vår standard.

Treningen har gitt resultater

Eiendomsmegler Vest er blitt en mer attraktiv arbeidsplass. Medarbeiderundersøkelsen viser at både engasjement og trivsel er høyere enn noen gang. Stadig flere ønsker å utvikle seg hos oss, og vi er blitt 20 flere ansatte i løpet av året.

Kundetilfredsheten er merkbart høyere. Målinger viser at gjennomsnittlig leveranse er på 5-stjerners nivå og kundene melder tilbake at de merker og liker forbedringene.

Vi vokser i omsetning og i volum. Vi har satt ny rekord med over 4200 solgte boliger. Gjennom åpning av helt nye kontor i Førde, Florø, Nordfjordeid og Ålesund styrker vi posisjonen på Vestlandet.

Nyttårsforsettet vårt i år er å fortsette

Vi skal fortsette å bygge lag, fortsette å trene og fortsette å ha det gøy med jobben vi gjør! Løfte kundeopplevelsen og forbedre leveransene. Vi er helt sikre på at arbeidsglede internt smitter over på kundene, og vi gleder oss til året som kommer. Alt vi trener på skal komme kundene til gode, i form av 5-stjerners oppfølging.

Tusen takk for tilliten til alle våre gode kolleger, kunder og kontakter.

Godt, nytt boligår fra alle oss i Eiendomsmegler Vest!

Administrerende direktør i Eiendomsmegler Vest, Veslemøy Tvedt Fredriksen, ser frem til et nytt og spennende år.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost