Gode kollegaer: Fra venstre salgsleder i Stavanger Andreas Anda Dalmar og Thomas Skjæveland, salgsleder ved Sandnes-kontoret.

Trivsel på jobb gir resultater

Eiendomsmeglerne Andreas Anda Dalmar og Thomas Skjæveland har jobbet i Eiendomsmegler Vest i en årrekke. Les hvorfor de trives så godt i selskapet.

I over 15 år har Andreas Anda Dalmar vært en del av Eiendomsmegler Vest. Han er eiendomsmegler og salgsleder for Stavanger-kontoret, og ble nylig kåret til «årets leder».  

 – Det er kjekt å kombinere meglerjobben med ansvaret for et kontor og prestere på samme nivå som de andre meglerne. Jeg trives best når jeg får være med å utvikle og påvirke. Min viktigste jobb er å få kontoret til å fungere som et lag. Trives de, er det lettere å få dem til å prestere og lettere å få gode resultater, forklarer Andreas.  

 Han har jobbet som eiendomsmegler i 18 år, og har i likhet med kollega Thomas Skjæveland, salgsleder i Sandnes og på Jæren, alltid følt seg som en viktig del av et stort fellesskap. Thomas har jobbet i Eiendomsmegler Vest i snart ti år og har bakgrunn som møbelselger.  

 – I denne bransjen er ti år lenge. Størrelsen på selskapet gjør at det er mulig å bli sett og hørt. Det var også opplevelsen min da jeg begynte; har du ideer og vil engasjerer deg, vil du bli hørt helt opp til direktørnivå, sier Thomas, som ble salgsleder to år etter at han begynte i Eiendomsmegler Vest. 

 

 Alle kjenner alle  

Fra dag én ble Thomas invitert med på komiteer og utvalg, og som fullmektig fikk han representere avdeling Sør ved utforming av ny visuell profil.  

 – Det var veldig kult, og det gir et bilde på hva slags type organisasjon dette er. Alle stemmer blir hørt. Størrelsen på selskapet gjør at du også kan bli kjent med alle som jobber her. Det tror jeg er ganske unikt, forklarer Thomas.  

 – Det er kort vei fra bunn til topp. Jeg tror Veslemøy (adm. dir.) kan navnet på alle, og bare det viser en unik nærhet som jeg tror alle medarbeiderne setter pris på, legger Andreas til. 

 

Investerer i sine ansatte  

Som ledere opplever de å bli tatt på alvor og at arbeidsgiver investerer i dem. Eiendomsmegler Vest tilbyr et bredt spekter av trening og muligheter for utvikling både på leder- og meglernivå, alt fra eiendomsmegler-rollespill, coaching og til mindfulness-trening. 

 – Alt gjøres slik at vi skal takle hverdagen vår på best mulig måte. Jeg opplever at arbeidsgiver tar oss på alvor. I tillegg ser jeg fordelene med å være bankeid, som gir rom for samhandling og ambisjoner som vi kan dra nytte av på tvers, sier Thomas. 

 Begge meglerne setter pris på en fleksibel hverdag, som de kan forme selv. Alle har ansvar for seg selv, gitt at de presterer.  

 

 Gøy å selge gamle rønner 

– Har du fått et godt råd av noen?  

 – Min tidligere sjef sa alltid: har du lyst å komme deg opp og frem, må du ta posisjonen. Det synes jeg er et godt råd. Hvis du vil bli noe mer, må du selv ta ansvar, forteller Andreas.  

 – Mitt motto er at det er like mye penger i en sliten rønne på landet som i en penthouse-leilighet i byen. Noen meglere synes ikke at det er like inspirerende å selge et renoveringsprosjekt, men jeg har alltid tenkt «er det salgbart?» og ikke «er det stilig?», sier Thomas.  

 Salg av slitne rønner gir også inspirerende dager på jobb.  

 – Jeg har solgt hus der jeg må stoppe folk ved inngangsdøren fordi jeg er redd de vil gå gjennom gulvet. Det er noe gøy med å selge objekter der alt er galt. Det gir deg som megler en annen utfordring, så jeg sier ikke nei til slike oppdrag, understreker Andreas.  

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost