Blogginnlegg av

Vi gir deg gode tips om boligsalg samt aktuelle saker om boligmarkedet: 
Styling handler om å vise frem boligen på best mulig måte ved å fremheve potensialet, arealet og få interessenter til å se for seg sitt nye hjem. Boligstylingen betyr ikke at stylist kommer på besøk, men kan like gjerne være veiledning fra megler.


Prisene på fritidsboliger har gått opp med 15-20 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. På Sotra har flere av hyttene gått en million over prisantydning denne våren.
Familieboliger er sjelden vare i sentrale Nordhordland og selges fort. Siden i fjor har eneboligprisen økt med 640.000 kroner sentralt i Knarvik.
Det er stor interesse for innflytningsklare leiligheter i Bergen sentrum, spesielt på boliger over 80 kvadratmeter.
Det er langt flere som ønsker å kjøpe familiebolig enn det som ligger ute for salg på Askøy.

Eiendomsmegler Vest har inngått prestasjonssamarbeid med All In for å bli best i vest.
Skal du gi bud? Her er eiendomsmeglernes beste tips til budrunden.
Omsetningshastigheten på hytter har gått fra 153 til 51 dager sammenlignet med samme periode i fjor. Hyttebryteren gikk på da Høie oppfordret oss til å ta sommerferien hjemme.
Lav kvadratmeterpris har gjort Loddefjord til et eldorado for førstegangskjøpere. I denne bydelen får du store, sentrale og sentrumsnære leiligheter og eneboliger til lavere pris enn i Bergen sentrum.
I april blei Garanti Eiendomsmegling Vest ein del av Eiendomsmegler Vest. Fire erfarne eigedomsmeklarar frå Florø og Førde er ein viktig del av storsatsinga til selskapet.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost