Blogginnlegg av

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Det kan koste deg dyrt å glemme klargjøringen før vinteren kommer. Sjekk hva du må huske her.
Ikke alle boliger selges over prisantydning, men blir liggende en stund i markedet. Eiendomsmegler Vest opplever at boligkjøpere er blitt mer kresne til hva de vil kjøpe. Boligprisstatistikken for oktober viser en nedgang på 1,3 prosent i Bergen
Nå starter vi salget av siste byggetrinn i Klypeteigen i Myrkdalen Fjellandsby. De lett tilgjengelige og vedlikeholdsfrie leilighetene med ski inn og ski ut er svært populære blant hele storfamilien.
Et erfarent team med en solid dose konkurranseinstinkt og en tidligere OL-deltager. Eiendomsmegler Vest Nesttun er det beste meglerkontoret for tredje år på rad.
I 2017 ble det satt i gang bygging av flere hytter enn eneboliger i Norge. 7488 hytter ble påbegynt i fjor. Antallet påbegynte eneboliger var 7378.
2017 er over og vi kan se tilbake til ett år fylt av økonomiske paradokser.
–For selger kan faktisk desember være et godt tidspunkt for å få god synlighet i markedet, sier eiendomsmegler Ida Garnes i Eiendomsmegler Vest. Hun fraråder en «vente og se»-strategi.
Hvem eier egentlig hva ved boligovertagelse? Vi gir deg full oversikt, enten du kjøper eller selger.
Antallet solgte eiendommer i oktober er tilnærmet identisk året før. – Boligmarkedet i Bergen er stabilt og godt, men salgene tar litt lenger tid, sier administrerende direktør Sverre Gjessing.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost