Blogginnlegg av Harald Queseth

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
I 2017 ble det satt i gang bygging av flere hytter enn eneboliger i Norge. 7488 hytter ble påbegynt i fjor. Antallet påbegynte eneboliger var 7378.
Boligprisene i Bergen sank med 0,6 prosent i juli. I landet sett under ett falt boligprisene med 1,2 prosent sist måned. I Oslo var nedgangen 2,8 prosent.
- Det er stor etterspørsel etter fritidseiendom ved sjøen. Spesielt de som har strandlinje og fin beliggenhet. Det sier faglig leder Ola Nesse ved Eiendomsmegler Vests kontor på Stord.
Boligprisene i Bergen falt med 1,6 prosent i juni. Det er samme nedgang som landet under ett.
Boligprisene i Bergen gikk opp med 0,5 prosent i mai. Boligprisene har hatt en sterkere utvikling enn landet under ett, som hadde en nedgang på 1,1 prosent sist måned.
Drømmer du om et liv på landet der du kan høste egne grønnsaker og kanskje ha et hønsehus og et naust? Samtidig som du vil bo komfortabelt?
Bor du i Bergen og ønsker deg ny enebolig? Det er større sjanse for å finne den hvis du er villig til å flytte til en av nabokommunene.
Drømmer du om hytte på fjellet med familien eller gode venner? I 2016 ble det solgt veldig mange hytter på Geilo, Norges eldste og mest tradisjonsrike vintersportssted og tredje største hyttekommune.
- Prisene har mer enn femdoblet seg. Teknologien har revolusjonert måten å arbeide på. Men én ting har ikke forandret seg, nemlig behovet for å gi alt for kundene, sier Trond Lorentzen. Les historien om en av Bergens mest erfarne eiendomsmeglere - med 30 år i bransjen. Få med deg rådene hans om salg og kjøp av bolig.
43 prosent av folk i bergensregionen ønsker å bo i enebolig dersom de skal kjøpe bolig i morgen. Mange må glemme drømmen, iallfall dersom de ønsker å kjøpe nytt. I dag bygges det nesten bare blokkleiligheter.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost