Blogginnlegg av Harald Queseth

Vi gir deg gode tips om boligsalg samt aktuelle saker om boligmarkedet: 
Boligprisene i Bergen sank med 0,6 prosent i juli. I landet sett under ett falt boligprisene med 1,2 prosent sist måned. I Oslo var nedgangen 2,8 prosent.
- Det er stor etterspørsel etter fritidseiendom ved sjøen. Spesielt de som har strandlinje og fin beliggenhet. Det sier faglig leder Ola Nesse ved Eiendomsmegler Vests kontor på Stord.
Drømmer du om et liv på landet der du kan høste egne grønnsaker og kanskje ha et hønsehus og et naust? Samtidig som du vil bo komfortabelt?
Bor du i Bergen og ønsker deg ny enebolig? Det er større sjanse for å finne den hvis du er villig til å flytte til en av nabokommunene.
- Prisene har mer enn femdoblet seg. Teknologien har revolusjonert måten å arbeide på. Men én ting har ikke forandret seg, nemlig behovet for å gi alt for kundene, sier Trond Lorentzen. Les historien om en av Bergens mest erfarne eiendomsmeglere - med 30 år i bransjen. Få med deg rådene hans om salg og kjøp av bolig.
43 prosent av folk i bergensregionen ønsker å bo i enebolig dersom de skal kjøpe bolig i morgen. Mange må glemme drømmen, iallfall dersom de ønsker å kjøpe nytt. I dag bygges det nesten bare blokkleiligheter.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost