Blogginnlegg om hverdags

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Rekordlave renter og boligpriser som holder seg godt gir høyere aktivitet.
Med hytteforbudet kan årets påske for første gang gi en topp i boligmarkedet. Tross lavere volum på grunn av koronautbruddet, viser nye tall fra Eiendom Norge at prisene er stabile i et marked som fortsatt er aktivt.
Det skrives og sies mye om utviklingen i boligmarkedet og spådommene spriker i alle retninger.
Hva er det første du bør gjøre når du planlegger boligkjøp? Her er Eiendomsmegler Vest og Sparebanken Vest sine 10 råd til boligkjøpere.
Status etter tre kvartaler av 2019 er klar. Prisstatistikken forteller om en flat utvikling, eller en svak nedgang nasjonalt.
50 prosent av boligene som ble lagt ut for salg i juli og august hos Eiendomsmegler Vest i Rogaland ble solgt etter 1. visning.
I Os bygges det attraktive rekkehus i barnevennlige omgivelser. Med fokus på sosiale møteplasser og bilfrie gatetun, gir Gåsakilen trygge oppvekstsvilkår for barn og unge.
Usikker på hvilken eieform du bør velge? Vi viser deg de mest vesentlige forskjellene på borettslag og selveier.
Eiendomsmegler Vest etablerer en egen enhet for prosjektmegling/salg av nybygg ved kontoret i Stavanger i Region Sør, med Rogaland som kjerneområde.
Rune Ree som er leder for region sør hos Eiendomsmegler Vest legger til grunn at det blir stabil prisutvikling i Stavangers boligmarked når tallene fra Eiendom Norge legges frem mandag 6. mai.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost