Blogginnlegg om hytte og fritidseiendom

Boligbloggen: Gode tips om bolig 
Det kan koste deg dyrt å glemme klargjøringen før vinteren kommer. Sjekk hva du må huske her.
Nå starter vi salget av siste byggetrinn i Klypeteigen i Myrkdalen Fjellandsby. De lett tilgjengelige og vedlikeholdsfrie leilighetene med ski inn og ski ut er svært populære blant hele storfamilien.
I 2017 ble det satt i gang bygging av flere hytter enn eneboliger i Norge. 7488 hytter ble påbegynt i fjor. Antallet påbegynte eneboliger var 7378.
Det kan koste deg dyrt å glemme klargjøringen før vinteren kommer. Sjekk hva du må huske her.
- Det er stor etterspørsel etter fritidseiendom ved sjøen. Spesielt de som har strandlinje og fin beliggenhet. Det sier faglig leder Ola Nesse ved Eiendomsmegler Vests kontor på Stord.
Stadig flere bergensere velger Sysendalen i Eidfjord som sitt fritidseldorado.
Drømmer du om hytte på fjellet med familien eller gode venner? I 2016 ble det solgt veldig mange hytter på Geilo, Norges eldste og mest tradisjonsrike vintersportssted og tredje største hyttekommune.
Tenk deg en egen, koselig hytte hvor du kan trekke deg tilbake fra hverdagens fjas og mas. Nå nærmer vi oss høysesong for kjøp og salg av hytter på fjellet. Hva skal til for at du får råd?
I 2016 kan de første 30 familiene feire julen i det som skal bli Vestlandets nye fjellandsby, 800 meter over havet i Sysendalen ved foten av Hardangervidden.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost