Blogginnlegg om hytte og fritidseiendom

Vi gir deg gode tips om boligsalg samt aktuelle saker om boligmarkedet: 
Drømmer du om hytte eller fritidsleilighet på Voss? Her kan du gjøre et kupp.
Hittil i år har det blitt solgt 75 nye enheter i Myrkdalen. Grunnet høy etterspørsel styrker Eiendomsmegler Vest sin tilstedeværelse i hytteparadiset.
Prisene på fritidsboliger har gått opp med 15-20 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. På Sotra har flere av hyttene gått en million over prisantydning denne våren.
Omsetningshastigheten på hytter har gått fra 153 til 51 dager sammenlignet med samme periode i fjor. Hyttebryteren gikk på da Høie oppfordret oss til å ta sommerferien hjemme.
Tall fra Eiendom Norges fritidsboligprisstatistikk 2020 viser at det har vært prisvekst og kraftig omsetningsøkning i hyttemarkedet i 2020. Denne trenden bekrefter våre eiendomsmeglere i hytteparadisene Kvamskogen, Myrkdalen og Sirdal.
Det kan koste deg dyrt å glemme klargjøringen før vinteren kommer. Sjekk hva du må huske her.
Nå starter vi salget av siste byggetrinn i Klypeteigen i Myrkdalen Fjellandsby. De lett tilgjengelige og vedlikeholdsfrie leilighetene med ski inn og ski ut er svært populære blant hele storfamilien.
Det kan koste deg dyrt å glemme klargjøringen før vinteren kommer. Sjekk hva du må huske her.
- Det er stor etterspørsel etter fritidseiendom ved sjøen. Spesielt de som har strandlinje og fin beliggenhet. Det sier faglig leder Ola Nesse ved Eiendomsmegler Vests kontor på Stord.
Stadig flere bergensere velger Sysendalen i Eidfjord som sitt fritidseldorado.
Tenk deg en egen, koselig hytte hvor du kan trekke deg tilbake fra hverdagens fjas og mas. Nå nærmer vi oss høysesong for kjøp og salg av hytter på fjellet. Hva skal til for at du får råd?
I 2016 kan de første 30 familiene feire julen i det som skal bli Vestlandets nye fjellandsby, 800 meter over havet i Sysendalen ved foten av Hardangervidden.

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost