Arild Berentzen

Arild Berentzen

Salgsleder

Eiendomsmegler

Fagansvarlig

Jeg er opptatt av å gi mine kunder den beste rådgivningen gjennom hele prosessen, jeg legger stor vekt på gode forberedelser, spesielt i forhold til selgers klargjøring før fotografering. God oppfølging både for selger og kjøper er en selvfølge for at vi skal skape det beste resultatet.

Ethvert boligsalg vil få skreddersydd egen strategi og salgsplan som sikrer at boligen blir synlig for de rette kjøperne. I markedsføring av boligen og på visning skal interessenter få presentert kvaliteter med boligen og viktig informasjon om nabolaget, nærhet til barnehage, skole, fritidstilbud, infrastruktur og solforhold. Jeg kan det meste om ditt nabolag!

Utdannelse/erfaring

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Jeg begynte i bransjen i 2006 og har solid erfaring med alle boligtyper, også tomter og næringsbygg.

Spesialitet

Jeg har jobbet som megler siden 2006. Etter lang fartidstid som eiendomsmegler har jeg meget god kunnskap om boligmarkedet. Jeg kan tilby mine kunder viktig informasjon om boligpriser, omsetningstid og hvilke preferanser ulike kjøperne har i de forskjellige områdene.  

Jeg lever av fornøyde kunder, og anbefalinger. Jeg står hardt på for at du skal få den beste opplevelsen, og resultat av ditt boligsalg.

Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

VI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 26 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!