Martin Raknes

Martin Raknes

Salgsleder 

Eiendomsmegler MNEF

Eiendomsmegling er noe av det gøyeste jeg vet. Det å treffe kunder, utvikle salgsplaner og ivareta selgere og kjøpere gjennom en så viktig prosess, er utrolig inspirerende. Jeg gir mine beste råd og har alltid som mål om å oppnå de beste resultater for mine kunder.Jeg er grundig i tilrettelegging og klargjøring av boligen, og legger vekt på en detaljert og målrettet salgsplan. Eiendommens egenskaper og kvaliteter skal gjennom tekst og bildebruk fremheves på sin beste måte.
 

Utdannelse/erfaring

Jeg er utdannet Siviløkonom fra NHH, har Bachelor i eiendomsmegling fra BI Bergen og en MBA i «Technology and Innovation of Finance» fra NHH Executive.
 
I Eiendomsmegler Vest har jeg jobbet siden 2002, og jeg er i dag salgsleder for våre to kontorer i Åsane og Arna. Jeg jobber derfor svært tett på markedene her, kjenner hver eneste gate og kan trygt slå et slag for ekte lokalkunnskap. I Åsane er jeg født og oppvokst, og holder fortsatt hus her. Jeg har tidligere også jobbet ved våre kontorer i Bergen sentrum, Fyllingsdalen og Bergen Vest, og har derfor også meget god kjennskap disse markedsområdene. 

 

Spesialitet

Jeg har erfaring fra mer enn 1000 boligsalg i Bergensområdet, hvorav brorparten i Åsane. Min spesialitet er i hovedsak familieboliger og leiligheter i sentrale strøk, men jeg synes også det er spennende når meglerhverdagen krydres med eiendommer litt utenom det vanlige, enten det er hytter eller mer odde objekter. Jeg har inngående innsikt i priser og markedsforhold for kjøp og salg av de aller fleste boligtyper, og kan gi en god analyse av boligtransaksjonen med faglig og salgsrettet tyngde. Spenningen og energien i de ulike fasene i et boligsalg engasjerer meg, og jeg hjelper gjerne også deg med ditt salg. Jeg lover et godt resultat og en god opplevelse.

 
Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

Vi hjelper deg

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!