Alexander jobber i Eiendomsmegler Vest på Os og har vært en av de mestselgende meglerne i regionen i en årrekke. Alexander er oppvokst i Bergen og bosatt i Os. Han har svært god oversikt over markedet i Bjørnafjorden, på Tysnes, i Fana og i Bergen Vest.

Utdannelse/erfaring

Alexander har bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Oslo og er autorisert eiendomsmegler av Finanstilsynet. Han er også godkjent for faglig ansvar/ledelse av Finanstilsynet og har tidligere fungert som fagansvarlig i DNB Eiendom.

Spesialitet

Alexander selger alle typer eiendom og har erfaring med alt fra vanlige eiendomstransaksjoner, til salg av eiendom under vergemål, salg av dødsbo, salg ved samlivsbrudd og salg av andelsboliger. Alexander har også erfaring med salg av tomter, fritidseiendom, landbrukseiendom og næringseiendom. Blant sine kunder er Alexander kjent for sine klare tanker rundt prisstrategi mot markedet og har satt flere prisrekorder med denne fremgangsmåten. Kontakt gjerne Alexander for en hyggelig prat om eiendomsmarkedet generelt og hvordan hans tanker rundt prisstrategier kan hjelpe akkurat deg til å få den beste prisen for din eiendom.

 
Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

VI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!