Regine Nesheim

Regine Nesheim

Eigedomsmeklar MNEF

Fagansvarleg


Gjennom tett oppfølging og god rådgjeving, skal du oppleve eit trygt og effektivt bustadsal. Mitt mål er at du som kunde skal føle deg ivaretatt, og sitte igjen med ei god oppleving av bustadhandelen. Eg legg vekt på ærlighet og kvalitet i alle ledd, og er opptatt av å utnytte potensiale og framheve gode kvalitetar som ligg i ein kvar eigedom.

Utdanning/erfaring

Eg tok utdanninga mi i Sogndal ved Høgskulen i Sogn og Fjordane, samtidig som eg jobba som trainee det siste året av utdanninga. Ved fullført bachelor hadde eg dermed allereie mykje praktisk erfaring frå bransjen. Eg starta mi karriere på vårt kontor i Volda, der eg jobba i eit sterkt team av erfarne eigedomsmeklarar med fagleg tyngde og god lokalkunnskap. No er eg fagansvarleg for kontoret på Nordfjordeid, samtidig som vårt gode samarbeid med Sparebanken Vest, gjer at eg også er tilgjengeleg frå SPV sine kontor i Stryn og Måløy.

Spesialitet

Eg er fødd og oppvaksen på Nordfjordeid, og godt kjent i heile Nordfjordregionen som er mitt marknadsområde. Som tidlegare landslagsutøvar i skyting, er eg målretta og engasjert, og veit at god førebuing, struktur og fokus på detaljar er viktig for å oppnå best mogleg resultat. Eg brukar difor god tid på klargjering og presentasjon av eigedomen, og står klar for å gje deg mine beste råd.

Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

VI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 26 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!