Jeg er veldig opptatt av fornøyde kunder. Det å selge eller kjøpe bolig kan være en overveldende opplevelse. Derfor syns jeg det er viktig med gode forberedelser av boligsalget, samt det å ha god kommunikasjon mellom alle involverte parter noe som jeg anser som helt avgjørende for en trygg og god salgsprosess.

Utdannelse/Erfaring

Jeg har bachelor i eiendomsmegling fra Universitet i Sørøst-Norge og jobber på Eiendomsmegler Vest sitt kontor i Sandnes sentrum.

Spesialitet

Jeg er opprinnelig fra Ski på Østlandet, men flyttet til Sandnes i 1993, så har bodd meste parten av livet mitt i Sandnes. Jeg syns det er viktig med et godt kundeforhold, der jeg kan ta hensyn til kundenes ønsker, men samtidig ha en nøye gjennomtenkt strategi med stort fokus på markedsføring.

Jeg liker å holde kundene oppdatert under prosessen, og legger til rette for at både selger og kjøper skal får best mulig opplevelse rundt salget. Siden alle boligsalg er forskjellige, så er det viktig å skreddersy en løsning som tar hensyn til kundens ønsker og forventinger.

Vil du ha en megler som er engasjert og som brenner for jobben? Ta kontakt meg for en uforpliktende boligprat eller en verdivurdering.

Til salgsSiste solgte

Hvorfor velge oss?

Vi gir deg litt mer

stjerne

5-stjerners oppfølging

Vi gir deg 5-stjerners oppfølging gjennom hele reisen, både ved kjøp og salg av bolig. 

ikon megler

Lokalkjente meglere

Her finner du engasjerte og dyktige meglere som kjenner bolig- og fritidsmarkedet der du bor.

mobil med hus

Fremtidens boligannonsering

En presis og effektiv måte for digital markedsføring av din bolig. 

VI HJELPER DEG

Kontakt oss

søk og hus

Våre kontor

Vi har 27 kontor på Vestlandet, finn ditt lokale kontor.

telefon

915 05560

Åpent mandag til fredag 08:30 - 16:00.

Snakke-bobler

Skriv til oss

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!