Jeg er opptatt av å gi mine kunder den beste rådgivningen gjennom hele prosessen, jeg legger stor vekt på gode forberedelser, spesielt i forhold til selgers klargjøring før fotografering. God oppfølging både for selger og kjøper er en selvfølge for at vi skal skape det beste resultatet.

Ethvert boligsalg vil få skreddersydd egen strategi og salgsplan som sikrer at boligen blir synlig for de rette kjøperne. I markedsføring av boligen og på visning skal interessenter få presentert kvaliteter med boligen og viktig informasjon om nabolaget, nærhet til barnehage, skole, fritidstilbud, infrastruktur og solforhold. Jeg kan det meste om ditt nabolag!

Utdannelse/erfaring
Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Jeg begynte i bransjen i 2006 og har solid erfaring med alle boligtyper, også tomter og næringsbygg.

Spesialitet
Jeg har jobbet som megler siden 2006. Etter lang fartidstid som eiendomsmegler har jeg meget god kunnskap om boligmarkedet. Jeg kan tilby mine kunder viktig informasjon om boligpriser, omsetningstid og hvilke preferanser ulike kjøperne har i de forskjellige områdene.  

Jeg lever av fornøyde kunder, og anbefalinger. Jeg står hardt på for at du skal få den beste opplevelsen, og resultat av ditt boligsalg.

Tlf.: 907 08 596
E-post: arild.berentzen@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost