Det viktigste for meg gjennom en salgsprosess er at kunden skal føle seg ivaretatt, trygg og få god oppfølgning underveis. Målet er selvsagt at vi skal oppnå best mulig pris for akkurat din bolig, og dette klarer vi ved å ha en klar strategi, den beste markedsføringen og god lokalkunnskap om boligmarkedet i Øygarden kommune. Jeg lever av fornøyde kunder, og jeg er alltid tilgjengelig om det skulle være noe. Jeg er behjelpelig med klargjøring av boligen før salg, og kommer gjerne med tips og råd til hva som bør gjøres for at vi skal oppnå høyest markedspris for akkurat din bolig!

Utdannelse/Erfaring
Jeg har bachelor i eiendomsmegling fra Høyskolen på Vestlandet avdeling Sogndal. Underveis i studietiden jobbet jeg som saksbehandler og visningsassistent for Eiendomsmegler Vest avdeling Sotra, hvor jeg i dag også jobber som Eiendomsmeglerfullmektig. Her jobber vi i team med 5 meglere
hvor flesteparten er født og oppvokst ulike steder på Sotra, og vi stiller derved sterkt på lokalkunnskapen for hele Øygarden kommune.

Spesialitet
Jeg er født og oppvokst på Sotra, og har derfor svært god lokalkunnskap for området, og vet hva som skal til for å oppnå den beste salgsprisen og prosessen for akkurat din bolig. I dag er jeg bosatt i Drotningsvik, og er også godt kjent med boligmarkedet her.

Jeg tar meg god tid til kundene mine, og jeg strekker meg det lille ekstra for å hjelpe med klargjøring av boligen slik at vi oppnår den best mulige presentasjonen. En god presentasjon av boligen sammen med den beste markedsføringen er alfa omega for å oppnå høyest mulig pris, og derfor er dette noe jeg setter ekstra mye fokus på.

Jeg har hovedsakelig erfaring med salg av familieboliger som eneboliger, tomannsboliger og rekkehus, men formidler også alle type leiligheter.

Kontakt meg for en hyggelig boligprat!

Tlf.: 980 40 047
E-post: anette.sjoflot@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost