Jeg har bodd hele mitt liv i Åsane og brenner for bydelen. Her kjenner jeg gater, nabolag og hvilke kjøpere som er aktuelle for din bolig. Jeg er også en del av vårt sterke meglerteam i Åsane med solid lokalkunnskap, flest fornøyde kunder og vinner av ÅRETS KONTOR i 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐

Utdannelse/Erfaring

Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Bergen og jobber som megler på vårt kontor i Åsane. Det siste året på BI Bergen jobbet jeg som trainee hos et annet eiendomsmeglerfirma, som gjorde at jeg tidlig fikk fart på karrieren som megler.

Vi er et sterkt team med erfarne meglere som har inngående kunnskap om boligmarkedet i Åsane. Trenger du gode råd og et godt tilbud i forbindelse med finansiering og forsikring ved kjøp av ny bolig? Kontakt Sparebanken Vest for et godt og uforpliktende tilbud.

 

Spesialitet

Jeg er en ekte Åsane jente som kjenner min bydel. Jeg er opptatt av at du skal få det beste, og tilpasser salgspakken slik at den dekker dine behov. Kvalitet er et navn jeg ønskes å assosieres med og det er hva jeg leverer. Mitt gode humør og positive holdning bidrar til at du får en fin opplevelse ved salg av din bolig. Det å selge og kjøpe bolig er den største investeringen vi mennesker gjør, og det at jeg får være med på denne viktige prosessen hver dag, syntes jeg er fantastisk. 

Trenger du en verdivurdering og ønsker forslag til et godt og målrettet boligsalg? Kontakt meg gjerne. Jeg er klar!

M: 905 95 697

E-post: camilla.sorensen@emvest.no

 

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost