Fornøyde kunder er det som motiverer meg og det er nettopp derfor jeg nå er blant de mestselgende eiendomsmeglerne i Åsane. For meg er det viktig at du føler deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen og at vi sitter igjen med følelsen av at maksimal salgspris er oppnådd.

Jeg har bodd hele mitt liv i Åsane og jeg er lokalkjent i hele bydelen. Her kjenner jeg gater, nabolag og hvilke kjøpere som er aktuell for din bolig. Gjennom god salgsstrategi får du skreddersydd markedsføring og presentasjon slik at vi oppnår et effektivt salg med det beste resultatet. Jeg kan love deg tett oppfølging og god rådgivning gjennom hele salgsprosessen.

Utdannelse/Erfaring
Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Bergen og jobber i dag som megler på vårt kontor i Åsane. Her er vi et sterkt team med erfarne meglere som har inngående kunnskap om priser og omsetningstid om boligmarkedet i Åsane.

Er du på jakt etter ny bolig anbefaler jeg at du starter med en verdivurdering og planlegger salgsprosessen tidlig. Jeg hjelper deg gjerne.

 

M: 476 88 875
E-post: stian.hansen@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost