Som din eiendomsmegler er jeg opptatt av at vi sammen skal oppnå markedets beste pris i en prosess du som kunde føler deg trygg og ivaretatt. Jeg er en tillitsfull person med mye energi, og jeg yter alltid mitt beste for å gi mine kunder en god opplevelse fra start til slutt

Utdannelse/erfaring
Jeg har min utdannelse fra Handelshøyskolen BI her i Bergen og med flere års erfaring fra meglerbransjen er jeg stolt over i dag å ha Eiendomsmegler Vest, et heleid datterselskap av Sparebanken Vest, som min arbeidsgiver. Erfaringen jeg har opparbeidet meg gjør at jeg også vet hva som skal til for å gjennomføre en optimal salgsprosess.

Spesialitet
Min spesialitet er enkelt og greit; salg av hus og hjem. Jeg holder meg løpende oppdatert på trender i markedet og gir mer enn gjerne råd om tiltak som kan gjøres for å optimalisere eiendommen før markedsføring. Du kan være helt trygg på at jeg har den lokalkunnskapen som forventes om bergensmarkedet.

Velger du meg som din megler vil du få en kvalitetsbevisst, ærlig, tillitsfull og tilgjengelig megler som oppriktig ønsker det aller beste resultatet for deg. Kontakt meg gjerne om du ønsker en uforpliktende prat - jeg er klar!

Tlf.: 995 61 235 
E-post: joakim.bokenes@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost