Eiendomsmegling er noe av det gøyeste jeg vet. Det å treffe kunder, utvikle salgsplaner og ivareta selgere og kjøpere gjennom en så viktig prosess, er utrolig inspirerende. Jeg har alltid som mål om å oppnå de beste resultater for mine kunder.
Jeg er grundig i tilrettelegging og klargjøring av boligen, og legger vekt på en detaljert og målrettet salgsplan. Eiendommens egenskaper og kvaliteter skal gjennom tekst og bildebruk fremheves på sin beste måte.

Utdannelse/erfaring

Jeg er utdannet siviløkonom fra NHH og har Bachelor i eiendomsmegling fra BI i Bergen. Jeg har jobbet i Eiendomsmegler Vest siden 2002, og er salgsleder for våre to kontorer i Bergen Vest og Fyllingsdalen. Jeg følger disse markedene ekstra tett, og har fra tidligere erfaring som leder i andre markedsområder meget god kjennskap til sentrumsområdet i Bergen og også Åsane. I Åsane er jeg født og oppvokst, og holder fortsatt hus der.

Spesialitet

Jeg har erfaring fra mer enn 900 boligsalg i Bergensområdet. Min spesialitet er i hovedsak familieboliger og leiligheter. Jeg har inngående innsikt i priser og markedsforhold for kjøp og salg av de aller fleste boligtyper, og kan gi en god analyse av boligtransaksjonen med faglig og salgsrettet tyngde. Spenningen og energien i de ulike fasene i et boligsalg engasjerer meg. La meg få hjelpe deg med ditt boligsalg. Jeg lover et godt resultat og en god opplevelse.

M: 958 95 394

E-post: martin.raknes@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost