For meg er det viktig å gi god rådgivning og tett oppfølging til mine kunder. En god vurdering av hva som er rett salgspris, utforming av en målrettet salgsstrategi og tett oppfølging gjennom salgsprosessen er viktig for å oppnå et godt resultat.

Det er store forskjeller fra bolig til bolig, og område til område. Dette gjelder mennesker og deres preferanser også. Jeg jobber alltid med å se det unike i alle hjem jeg skal selge, og er således opptatt av å se de ulike menneskene jeg jobber med og møte deres behov også. Gode salgsresultater krever en god salgsstrategi tilpasset kjøpergruppen man skal treffe og boligen man selger. Dette er jeg veldig opptatt av.

Utdannelse og erfaring

Jeg har bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI Bergen og har jobbet i Eiendomsmelger Vest i 5 år. Jeg er selv oppvokst i Arna, men bor nå i Bergen sentrum. Sammen med mine kolleger i Arna er vi et sterkt team med lokalkunnskap og faglig kompetanse som du som kunde nyter godt av. Som en av de mestselgende eiendomsmeglerne i mitt område er jeg veldig opptatt av å gi både selgere og kjøpere den beste kundeopplevelsen. Gode kundeanbefalinger er det jeg lever av.

Spesialitet
Jeg formidler salg av eiendommer i både Arna, Osterøy, Samnanger, Vaksdal og Bergen sentrum, hvor jeg er bosatt i dag. I disse områdene har jeg høy kunnskap om priser og omsetning av ulike typer boliger. For meg er nøkkelverdier tillit, kvalitet, positivitet og mot.

Planlegger du boligsalg? Start med en verdivurdering og et uforpliktende tilbud. Jeg hjelper deg gjerne!

Tlf.: 95 44 57 91
E-post: nika.nasibi@emvest.no
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost