Jeg elsker mennesker. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært glad i å bli kjent med nye mennesker. I en prosess rundt boligbytte er det viktig med en eiendomsmegler som ser alle menneskene for den de faktisk er. Jeg er ekstremt opptatt av å gjøre hele prosessen til en opplevelse du ser tilbake på og smiler av. Jeg lever av fornøyde kunder, og kontakter du meg skal vi samme lage et opplegg ingen andre kan matche.

Erfaring/utdanning
Etter å ha blitt ferdig utdannet fra BI Bergen/Oslo i 2010, har jeg opparbeidet meg bred erfaring innenfor eiendomsmarkedet i Norge. Jeg har tidligere jobbet to år som megler i Bergen, før jeg fikk 9 år som eiendomsmegler på Sørlandet. Her har jeg jobbet som daglig leder, fagansvarlig og avdelingsleder. På Sørlandet har jeg solgt bruktboliger, hytter, nybygg, næring, gårdsbruk og tvangssalg i alle prisklasser. Etter 10 år vendte jeg tilbake til Bergen og jobber nå som eiendomsmegler og talentutvikler i Eiendomsmegler Vest. Min brede kompetanse og evne til å se objekter fra ulike ståsteder gir mine kunder et konkurransefortrinn i markedet.

 

Spesialiteter
Utsiktseiendommer og objekter som skiller seg ut. Etter 12 år i bransjen så er det enkelte eiendomstyper som går igjen. Når du sitter hjemme og ser utover nærområdet ditt, så er det ikke sikkert du tenker på det som en utsikt. Men for enkelte andre kan det være drømmeutsikten. Sjø, fjell, skog eller sin egen arbeidsplass er bare noen eksempler på en utsikt. De siste årene har jeg også solgte mange dødsbo. Både skifte, uskifte og offentlig skifte. I en slik situasjon er det mange ting som pågår samtidig. Da trenger man en stø los som kan gi deg én ting mindre å tenke på.

Tlf.: 482 22 573
E-post: per.floystad@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost