Jeg er genuint opptatt av å levere det beste for kunden. Ingen boliger er like, så for meg er det viktig å ha en plan for hver bolig jeg selger. En god plan gir best resultat. Jeg er dedikert til mine kunder og vil være tilgjengelig og gi tett oppfølging til både deg som selger og potensielle kjøpere til din bolig. Kontoret i Arna som jeg jobber på, selger klart flest boliger Arna, Samnanger, Vaksdal og Osterøy. Jeg er en ekte Arna-gutt, født og oppvokst på Garnes, og bor fortsatt her.

Utdannelse/erfaring
Jeg har en bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Bergen/Oslo, og har siden 2004 solgt boliger i Bergen og områdene rundt. Med 15 års som eiendomsmegler har jeg bred erfaring med salg av alt fra tomter til store eneboliger.

Spesialitet
Dersom du velger meg til å hjelpe deg med boligsalget får du en megler som er engasjert og faglig sterk, alltid tilgjengelig og tar deg som kunde seriøst. Det er viktig for meg at vi sammen skreddersyr en plan for markedsføring og salgsprosessen. Hvorfor? Fordi ingen boliger er like, og markedet er i kontinuerlig endring. Å velge en megler som representerer Hordalands største meglerforetak og som er heleid av Sparebanken Vest, skaper trygghet for våre boligselger og kjøpere.

Kontakt meg gjerne for et uforpliktende tilbud ved salg av din bolig.

Tlf.: 952 34 203
E-post: robert.stavenes@emvest.no

 

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost