Å selge bolig er et stort steg å ta for mange, det er gjerne her all formue ligger og det kan derfor virke skummelt og spennende på samme tid. Målet er alltid å oppnå best mulig pris for din bolig. Tett oppfølging, god rådgivning og ærlighet gjennom hele salgsprosessen er viktig for et vellykket samarbeid. Jeg er svært engasjert i jobben min og strekker meg langt for at mine kunder skal få det beste resultatet.

Utdannelse/erfaring:
Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi fra Handelshøyskolen BI Bergen. Jeg har jobbet i Eiendomsmegler Vest siden 2018 og har på den tiden tilegnet meg mye kunnskap og erfaring fra flere av våre avdelinger i region Bergen.

Spesialitet:
Jeg er født og oppvokst på Askøy og har derfor svært god lokalkunnskap. Jeg er selv fra Marikoven/Strusshamn, men har bodd ulike steder på øyen opp gjennom årene. I tillegg har jeg jobbet på Os, og er godt kjent i dette området. Jeg har for det meste erfaring med salg av familieboliger som eneboliger, tomannsboliger og rekkehus, men formidler også alle type leiligheter.

Jeg hjelper deg mer enn gjerne!

Tlf.: 450 60 556  
E-post: jeanette.karlstrom@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost