Jeg gleder meg hver dag til å bidra til at kundene mine får et godt boligsalg. Eiendommens egenskaper og kvaliteter skal gjennom en god presentasjon fremheves på sin beste måte. Jeg samarbeider med profesjonell fotograf og kan bistå med med gode råd om styling. I løpet av min karrière har jeg solgt mer enn 2000 boliger, og jeg er veldig klar for nye oppdrag.


Utdannelse/erfaring: 
Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo i 1996, og begynte da som eiendomsmegler. Har jobbet hos Eiendomsmegler Vest siden 2001, både i Bergen sentrum og i Fyllingsdalen. Jeg er oppvokst på Askøy og er godt kjent i nærområdene, det gjør at jeg har god kunnskap om fordelene ved å bo på Askøy. Grunnet lang erfaring som eiendomsmegler har jeg også god kjennskap til markedsområdene Bergen sentrum, Bergen Vest, Fyllingsdalen og Fana.

Spesialitet: 
Min spesialitet er i hovedsak salg av familieboliger og leiligheter. Jeg er faglig sterk, og opptatt av å levere god kvalitet. Mitt gode humør og positive holdning bidrar til at du får en god opplevelse med salget ditt. Det å selge og kjøpe boliger er blant de største investeringene vi gjør, og jeg er veldig ydmyk i forhold til at jeg får bidra i denne prosessen. Planlegger du boligsalg? Kontakt meg gjerne for å lage en målrettet plan.

Tlf.: 952 65 821
E-post: tom.rosenlund@emvest.no 

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost