Mine kunder beskriver meg som seriøs, kunnskapsrik og serviceinnstilt. Kunder kan trygt velge meg om de ønsker en erfaren megler med en god og ryddig salgsprosess. Det er viktig for meg at kunden sitter igjen med et inntrykk av at jeg har gjort mitt ytterste for å få best pris og en god opplevelse av boligsalget.

Utdannelse/erfaring

Jeg har Bachelor i markedsføring fra BI i Bergen og har senere gjennomført overgangseksamener for meglere ved eiendomsmeglerstudiet på BI. Jeg har jobbet som megler siden 2002 i Sunnhordland, Fana og Austevoll. Jeg bor i dag på Austevoll og har fast kontordag i Sparebanken Vest sine lokaler på Storebø.

Spesialitet

Gjennom min erfaring som megler har jeg god kunnskap om boligmarkedet i Fana og Austevoll. Jeg megler alle typer av eiendommer og har også erfaring med utvikling og salg av nybygg. Her er noen gode tips til deg som skal kjøpe og selge bolig. I et boligsalg er det viktig å fokusere på en god presentasjon av boligen. Kontakt megler tidlig i salgsprosessen og lytt til meglers råd om prissetting.  Ved boligkjøp er det viktig at du på forhånd har avklart din finansiering med banken. Tenk gjennom hva du er ute ønsker og hvilke behov du har ved ny bolig. Bruk tid på visning og les salgsprospektet godt før du går på visningen. Spør megler om du er usikker.


M: 909 34 341

Epost: nils.hatlevik@emvest.no


 

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost