Som megler jobber jeg målrettet og med høye ambisjoner om å oppnå de beste resultater for ditt boligsalg. Jeg kjenner leilighetsmarkedet og vil være din beste rådgiver gjennom hele salgsprosessen. En målrettet salgsplan skal sikre at din bolig blir synlig for den aktuelle kjøpergruppen.

Utdannelse/erfaring
Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI i Bergen og startet min karriere i eiendomsmeglerbransjen i 1998. Jeg har i all min tid jobbet som megler i Bergen sentrum og kan vise til over 1 100 salg i dette området. Jeg har erfaring med salg av alle typer leiligheter, i tillegg til leiegård og næringsbygg i Bergen sentrum.

Spesialitet
Det er leiligheter og leiegårder i Bergen sentrum jeg kan. Kanskje bedre enn de fleste. Fra 1- roms for den typiske førstegangskjøper og studenter, til 2-3 roms og større boenhetene, alle for de som trives med det urbane livet i sentrum. Jeg har meget god innsikt i priser, verdivurdering, kjøpergrupper og omsetningstid på de ulike leilighetssegmentene.

Et godt tips til deg som skal selge leilighet:
Husk at også fellesarealet er en viktig del av totalinntrykket. Sørg derfor for at kjeller- og loftsareal, og trappehuset er ryddet og rengjort før visning.

Tlf.: 916 32 505
E-post: johannes.austefjord@emvest.no

 
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost