Etter 20 år som eiendomsmegler og over 1500 salg, vet jeg at jeg må levere de beste kundeopplevelsene hver gang, for både kjøper og selger. Det betyr kvalitet og ærlighet gjennom hele prosessen fra befaring av eiendommen din til oppgjøret står på konto. Min jobb er å sørge for at din eiendom blir eksponert for den budgiveren som er villig til å strekke seg litt lengre for akkurat din bolig. Eiendomssalg handler om store verdier og det er viktig for meg å forvalte dette på en måte hvor du kan føle deg trygg og ivaretatt hele veien.

Jeg er utdannet Eiendomsmegler MNEF og har jobbet som eiendomsmegler siden 2001. De siste 19 årene har jeg jobbet i Proaktiv eiendom, herav 13 år som daglig leder og partner. Jeg selger primært bruktbolig men har også solid kunnskap innenfor salg av bygårder, aksjeselskaper og prosjektsalg. Mine sterkeste sider er nok evnen til å se mulighetene som ligger i enhver eiendom og synliggjøre disse hos aktuelle kjøpere.

Er du på jakt etter en dedikert, kunnskapsrik og erfaren eiendomsmegler? Da er jeg den rette. Jeg er alltid tilgjengelig og gleder meg til å høre fra deg.

Tlf.: 948 26 674
E-post: stian.yndestad@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost