Jeg tror at du oppnår det beste sluttresultatet ved å velger en megler som er tilgjengelig, har lang erfaring, solid lokalkunnskap og den beste markedsoversikt

Det handler blant annet om individuell og personlig oppfølging, en svært ryddig og ordentlig salgsprosess, en klar og målrettet salgsplan, og ikke minst, finne og tar vare på alle potensielle kjøpere. Jo bedre resultat jeg oppnår, jo mer fornøyd blir mine kunder. Jeg lever av fornøyde kunder. Jeg lover at jeg ikke kommer til å gi meg før jeg er 100% sikker på at jeg har oppnådd det beste sluttresultatet for din eiendom. 

Utdannelse/erfaring
Jeg er utdannet eiendomsmegler MNEF og har jobbet som eiendomsmegler ved Eiendomsmegler Vest sitt kontor i Bergen sentrum siden 1986. Med over 30 års erfaring er jeg en av de aller mest erfarne meglerne i Bergen og har solgt over 2000 eiendommer.

Spesialitet
Gjennom hele min karriere har mitt spesialfelt vært salg av alle typer boliger i Bergen, samt leiegårder og næringseiendommer. Jeg er faglig sterk og har svært mange fornøyde kunder som har brukt meg mange ganger, både privatpersoner, bedrifter, stat og kommune. Jeg får ofte høre at jeg er svært dyktig til å forhandle pris på eiendommen med potensielle kjøpere.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende boligprat. 

Tlf.: 952 65 917
E-post: trond.lorentzen@emvest.no

 
Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost