Jeg er opptatt av å tilby den beste kundereisen gjennom hele salgsprosessen. God oppfølging både for selger og kjøper er en selvfølge for å skape det beste resultatet. Jeg legger stor vekt på gode forberedelser, spesielt i forhold til selgers klargjøring før fotografering og visning. Din bolig får sin egen salgsplan som sikrer at boligen blir synlig for de rette kjøperne. I markedsføring av boligen, og på visning skal interessenter få presentert kvaliteter med boligen og viktig informasjon om nærområdet. Som en av de mest erfarne meglerne i Sunnfjord har jeg unik kjennskap til boligmarkedet i ditt nabolag!

Utdannelse/erfaring

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har jobbet som eiendomsmegler i Førde siden 2005. Jeg har bistått med salg av over 1 000 eiendommer og har høy kompetanse med salg av alle typer eiendommer. I over 10 år drev jeg eget meglerfirma i Førde med svært gode resultater.

 

Spesialitet

Jeg bygger gode relasjoner gjennom fornøyde kunder. I meg får du en dyktig forhandler og kompetente råd. Jeg er oppvokst i Jølster der en sterk markedsandel viser høy tillit fra dem som kjenner meg aller best.

Tlf.: 95 55 94 44
E-post: raymond@emvest.no

Siste solgte
Til salgs

Siste solgte boliger

  • Prisantydning
Se flere solgte boliger Ingen solgte boliger

Boliger for salg

Se flere eiendommer til salgs
Ingen eiendommer lagt ut for salg

Snakk med oss - 915 05560

Åpent man-fre 08.30-16.00


Kundeservice

Stikk innom

Vi er her og tar gjerne en prat med deg.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send epost